Tanışalım Kaynaşalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Tanışalım Kaynaşalım

Mesaj gönderen HollyShit »

Merhaba,

bu konu oyuncuların birbirleriyle tanışma ve kaynaşması için açılmıştır.

Sizden ricam tartışma çıkaracak iletiler yollamamamızdır.

Adım Soner Mert, Yaş 22.

Beta döneminde başladım oyuna. Sonra Kenan sisteminin gelmesiyle bıraktım. İlk karakterim Zeybekoğlu idi. (Deli zeybek") diyenlerde vardı. Bunun söylenmesinin sebebi Arz iken Sancak sunucusunda milleti gaza getirip 4 kişi 20 Lodosun arasına saldırmamdı.

Karizma sıfırlandığında bile arkamda 3 şifa sürekli kaldırırlardı.

2007 yılında bir indirme sitesinde gördüm ve oyun hayatına başladım. Zamanla oyuna ve ortama ısındım. Güzel bir oyun çevresi kurdum. Fakat sonralarda iş ve askerlik sebebiyle oyundan ayrıldım.

Şimdilerde aSkLePioS - Asklepıoss karakterleriyle oynamaktayım. Bunların haricindeki hiç bir karakter bana ait değildir.

Şimdilerde iş sebepleriyle tekrar oyuna bir süre ara verdim ve daha önce benimle birlikte oynayan Uzay adlı arkadaşıma devrettim. Bir süre benim yerimi o alacak.

Karakterlerin eski sahibi Mert yani yiğenim oyuna Teşkilat sunucusunda bir arkadaşıyla devam etmektedir. Karakterler şuan bana aittir.

Çoğu oyunda yaptığım gibi İKV'de de araştırmalar ve gizemleri ortaya çıkartmakla uğraşıyorum. Yeni başlayan oyunculara yardımcı olmak açısından bir çeşit çalışmalar yapıyorum.

Sizde kendinizi tanıtırsanız sevinirim.

İyi forumlamalar.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
satko10
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Tanışalım Kaynaşalım

Mesaj gönderen satko10 »

Merhaba Soner, konu anlamli ve bi okadar guzel. Adim Akin Eker yas 20 Bursa Uludag uni. Uluslar arasi iliskiler 2. sinifim.part time olarak Mc'donalds da calisiyorum.P.tesi ve sali gunleri oyuna girebiliyorum.Meranda oynuyorum. Iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

satko10 yazdı:Merhaba Soner, konu anlamli ve bi okadar guzel. Adim Akin Eker yas 20 Bursa Uludag uni. Uluslar arasi iliskiler 2. sinifim.part time olarak Mc'donalds da calisiyorum.P.tesi ve sali gunleri oyuna girebiliyorum.Meranda oynuyorum. Iyi forumlar...
Hem okuyup hem çalışmak da zor sen de bizdensin kardeşim :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Güzel Konu ama Kimsenin baktığı yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön