complex yazdı:Bence Kadim'e saldırı günü 1 ay önceden belirlenmeli ve o gün görevi olan olmayan herkes orda olmalı. Herkesin işten gelip oyunda online olması için saat yaklaşık 8.00 ve görevini yapanlar teslim edip geri dönmeli. Bütün sunucu en geç saat gece 2'ye kadar bitirir görevini. :geek:
Kulağa ilginç geliyo ama başka fikri olan varsa konuşsun.
Bunu Kadim Görevi adlı konudan hareketle paylaştım. İsterseniz belirleyebiliriz süreyi. Önde gelen loncalar konuşsun tartışsın (!) bir gün belirlensin. İyi olmaz mı?
complex yazdı:Bence Kadim'e saldırı günü 1 ay önceden belirlenmeli ve o gün görevi olan olmayan herkes orda olmalı. Herkesin işten gelip oyunda online olması için saat yaklaşık 8.00 ve görevini yapanlar teslim edip geri dönmeli. Bütün sunucu en geç saat gece 2'ye kadar bitirir görevini. :geek:
Kulağa ilginç geliyo ama başka fikri olan varsa konuşsun.
Bunu Kadim Görevi adlı konudan hareketle paylaştım. İsterseniz belirleyebiliriz süreyi. Önde gelen loncalar konuşsun tartışsın (!) bir gün belirlensin. İyi olmaz mı?
efsane534 yazdı:Usta güzel olmasını olurda nerde bunu yapacak insanlar ???
Mesela "Ben destekliyorum" de bence. Adamlar da destek verdiğine dair bişeyler söylesin de bari ayarlayabilelim. Ben ayarlayacam demiyorum ayarlayamam da zaten ama loncalar mesela Row&Ata&Gökxloncaları biz destek veririz dediği sürece herkes katılır. Önemli olan destek çıkan loncanın olması ve sunucuda sözü geçenlerin konuşması. Yoksa kim dinler ki beni?