Bütün Hidra Görevleri Bitsin (İsviçreli Bilim Adamlarından)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bütün Hidra Görevleri Bitsin (İsviçreli Bilim Adamlarından)

Mesaj gönderen complex »

complex yazdı:Bence Kadim'e saldırı günü 1 ay önceden belirlenmeli ve o gün görevi olan olmayan herkes orda olmalı. Herkesin işten gelip oyunda online olması için saat yaklaşık 8.00 ve görevini yapanlar teslim edip geri dönmeli. Bütün sunucu en geç saat gece 2'ye kadar bitirir görevini. :geek:
Kulağa ilginç geliyo ama başka fikri olan varsa konuşsun.

Bunu Kadim Görevi adlı konudan hareketle paylaştım. İsterseniz belirleyebiliriz süreyi. Önde gelen loncalar konuşsun tartışsın (!) bir gün belirlensin. İyi olmaz mı?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Re: Bütün Hidra Görevleri Bitsin (İsviçreli Bilim Adamlarından)

Mesaj gönderen complex »

complex yazdı:
complex yazdı:Bence Kadim'e saldırı günü 1 ay önceden belirlenmeli ve o gün görevi olan olmayan herkes orda olmalı. Herkesin işten gelip oyunda online olması için saat yaklaşık 8.00 ve görevini yapanlar teslim edip geri dönmeli. Bütün sunucu en geç saat gece 2'ye kadar bitirir görevini. :geek:
Kulağa ilginç geliyo ama başka fikri olan varsa konuşsun.

Bunu Kadim Görevi adlı konudan hareketle paylaştım. İsterseniz belirleyebiliriz süreyi. Önde gelen loncalar konuşsun tartışsın (!) bir gün belirlensin. İyi olmaz mı?
Yanılarınızı bekliyorum.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen efsane534 »

Usta güzel olmasını olurda nerde bunu yapacak insanlar ???
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

efsane534 yazdı:Usta güzel olmasını olurda nerde bunu yapacak insanlar ???
Mesela "Ben destekliyorum" de bence. Adamlar da destek verdiğine dair bişeyler söylesin de bari ayarlayabilelim. Ben ayarlayacam demiyorum ayarlayamam da zaten ama loncalar mesela Row&Ata&Gökxloncaları biz destek veririz dediği sürece herkes katılır. Önemli olan destek çıkan loncanın olması ve sunucuda sözü geçenlerin konuşması. Yoksa kim dinler ki beni?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

“Genel Sohbet” sayfasına dön