Selamun Aleyküm arkadaşlar.
Bugün oyuna girdiğimde görüntü ayarlarımın bozulduğunu gördüm.Normalde yüksek kalitede oynuyorum ayarlarda ise kendi kendine bozulmuş.Launcher helper'de işe yaramadı sebebi nedir ? .Yardım ederseniz sevinirim.
Görüntü ayarları.
- ExecuteBABYII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Görüntü ayarları.
Stay alive until the last breath.
-FaLLeN- & RTPN-
-FaLLeN- & RTPN-
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Görüntü ayarları.
Merhaba,
Launcher'dan (Sunucu seçim arayüzü) Ayarlar sekmesine tıklayarak görüntü ayarlarınızı istediğiniz konuma getirebilirsiniz.

İyi forumlar.
Launcher'dan (Sunucu seçim arayüzü) Ayarlar sekmesine tıklayarak görüntü ayarlarınızı istediğiniz konuma getirebilirsiniz.

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- ExecuteBABYII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Teşekür ederim ama benim sorunum gene aynı.Ayarları yükseltmeme rağmen gene ayarlara düşük oluyor düzeltemiyorum sebebi nedir ?
Stay alive until the last breath.
-FaLLeN- & RTPN-
-FaLLeN- & RTPN-
Muhtemlen pencere modunda oynuyorsun ve görüntü ayrlarının kaydedildiği dosya saft okunur alde o dosyayı sildiğinde olay kendiğinden eski haline donecektir.ExecuteBABYII yazdı:Teşekür ederim ama benim sorunum gene aynı.Ayarları yükseltmeme rağmen gene ayarlara düşük oluyor düzeltemiyorum sebebi nedir ?
pref_launch.prefs
bu dosyayı silersen olay çözülecektir.
Full ekran olarak görüntü ayarların düzelecektir.
Ama ben full degil pencere modunda oynamak istiyomda görüntü ayarlarım kaliteli olsun diyorsanda
bu ayarları yaptıktan sonra bu dosyayı acarak sadece hangi çözünürlükte oynamak istiyorsan onu yazarsan olay çözlür.
HDREnabled 1
Fullscreen 0---------------------------------------------------------------sadece burayı 0 yap diger yerlerine dokunma ve salft okunur yaparsan görüntü kaliten ilk ayarladığın gibi penre modunda olur.
Ben ondan bundan anlamam arkadaş diyorsanda bu dosyayı silmem gerekiyor silince zati oromatik olarak kendisi oluşturur ve ilk ayarlarını kaydeder.
Yaw arkadaş ben hiç bişi anlamam bu işlerden diyorsanda yapmam gereken sadece şudur.

A R Z L O D O S
ARZLODOS yazdı:Muhtemlen pencere modunda oynuyorsun ve görüntü ayrlarının kaydedildiği dosya saft okunur alde o dosyayı sildiğinde olay kendiğinden eski haline donecektir.ExecuteBABYII yazdı:Teşekür ederim ama benim sorunum gene aynı.Ayarları yükseltmeme rağmen gene ayarlara düşük oluyor düzeltemiyorum sebebi nedir ?
pref_launch.prefs
bu dosyayı silersen olay çözülecektir.
Full ekran olarak görüntü ayarların düzelecektir.
Ama ben full degil pencere modunda oynamak istiyomda görüntü ayarlarım kaliteli olsun diyorsanda
bu ayarları yaptıktan sonra bu dosyayı acarak sadece hangi çözünürlükte oynamak istiyorsan onu yazarsan olay çözlür.
HDREnabled 1
Fullscreen 0---------------------------------------------------------------sadece burayı 0 yap diger yerlerine dokunma ve salft okunur yaparsan görüntü kaliten ilk ayarladığın gibi penre modunda olur.
Ben ondan bundan anlamam arkadaş diyorsanda bu dosyayı silmem gerekiyor silince zati oromatik olarak kendisi oluşturur ve ilk ayarlarını kaydeder.
Yaw arkadaş ben hiç bişi anlamam bu işlerden diyorsanda yapmam gereken sadece şudur.
kardeş snn nick ne