Görüntü ayarları.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ExecuteBABYII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Görüntü ayarları.

Mesaj gönderen ExecuteBABYII »

Selamun Aleyküm arkadaşlar.

Bugün oyuna girdiğimde görüntü ayarlarımın bozulduğunu gördüm.Normalde yüksek kalitede oynuyorum ayarlarda ise kendi kendine bozulmuş.Launcher helper'de işe yaramadı sebebi nedir ? .Yardım ederseniz sevinirim.
Stay alive until the last breath.

-FaLLeN- & RTPN-
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Görüntü ayarları.

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Launcher'dan (Sunucu seçim arayüzü) Ayarlar sekmesine tıklayarak görüntü ayarlarınızı istediğiniz konuma getirebilirsiniz.

Resim

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
ExecuteBABYII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ExecuteBABYII »

Teşekür ederim ama benim sorunum gene aynı.Ayarları yükseltmeme rağmen gene ayarlara düşük oluyor düzeltemiyorum sebebi nedir ?
Stay alive until the last breath.

-FaLLeN- & RTPN-
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ExecuteBABYII yazdı:Teşekür ederim ama benim sorunum gene aynı.Ayarları yükseltmeme rağmen gene ayarlara düşük oluyor düzeltemiyorum sebebi nedir ?
Muhtemlen pencere modunda oynuyorsun ve görüntü ayrlarının kaydedildiği dosya saft okunur alde o dosyayı sildiğinde olay kendiğinden eski haline donecektir.

pref_launch.prefs
bu dosyayı silersen olay çözülecektir.

Full ekran olarak görüntü ayarların düzelecektir.
Ama ben full degil pencere modunda oynamak istiyomda görüntü ayarlarım kaliteli olsun diyorsanda

bu ayarları yaptıktan sonra bu dosyayı acarak sadece hangi çözünürlükte oynamak istiyorsan onu yazarsan olay çözlür.

HDREnabled 1
Fullscreen 0---------------------------------------------------------------sadece burayı 0 yap diger yerlerine dokunma ve salft okunur yaparsan görüntü kaliten ilk ayarladığın gibi penre modunda olur.

Ben ondan bundan anlamam arkadaş diyorsanda bu dosyayı silmem gerekiyor silince zati oromatik olarak kendisi oluşturur ve ilk ayarlarını kaydeder.

Yaw arkadaş ben hiç bişi anlamam bu işlerden diyorsanda yapmam gereken sadece şudur.

Resim
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
sonilahi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonilahi »

ARZLODOS yazdı:
ExecuteBABYII yazdı:Teşekür ederim ama benim sorunum gene aynı.Ayarları yükseltmeme rağmen gene ayarlara düşük oluyor düzeltemiyorum sebebi nedir ?
Muhtemlen pencere modunda oynuyorsun ve görüntü ayrlarının kaydedildiği dosya saft okunur alde o dosyayı sildiğinde olay kendiğinden eski haline donecektir.

pref_launch.prefs
bu dosyayı silersen olay çözülecektir.

Full ekran olarak görüntü ayarların düzelecektir.
Ama ben full degil pencere modunda oynamak istiyomda görüntü ayarlarım kaliteli olsun diyorsanda

bu ayarları yaptıktan sonra bu dosyayı acarak sadece hangi çözünürlükte oynamak istiyorsan onu yazarsan olay çözlür.

HDREnabled 1
Fullscreen 0---------------------------------------------------------------sadece burayı 0 yap diger yerlerine dokunma ve salft okunur yaparsan görüntü kaliten ilk ayarladığın gibi penre modunda olur.

Ben ondan bundan anlamam arkadaş diyorsanda bu dosyayı silmem gerekiyor silince zati oromatik olarak kendisi oluşturur ve ilk ayarlarını kaydeder.

Yaw arkadaş ben hiç bişi anlamam bu işlerden diyorsanda yapmam gereken sadece şudur.

Resim

kardeş snn nick ne
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Nasıl ne demek ne ARZLODOS işte
A R Z L O D O S