Bune Ya İtem Dusmuyor
Bune Ya İtem Dusmuyor
Bu Ne Ya 35 e Yakın Gaffar kestim Her Kesisimde Bos Bıktım Artık %60 Artırıcı var gozumuzu boyuyorsunuz Alın dionuz Alıyoruz Bos Artırıcısı olmayan adam giriyor MevAsa Ceket Vb şeyler alıo ne Bu Bıktık artık............................................
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Bune Ya İtem Dusmuyor
Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosun
D şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal 
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Forumda geriye gidersen arkadaşın da "item düşmüyo" diye ağladığı konuyu bulabilirsin :mrgreen:SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosunD şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal
İtem düşürdükten sonra da niye semiha tek kesilebiliyor diye veryansın etmişti.
Kendi item düşürdükten sonra kimsenin düşürmesini istemediğinden olacak semihanın tek kesilmesini oyun hatası olarak görüyordu ve böyle kesilmemesi için desteğe bile başvurmuştu.
İtemle değişen ikv dünyası ve oyuncuları...
bordo yazdı:Forumda geriye gidersen arkadaşın da "item düşmüyo" diye ağladığı konuyu bulabilirsin :mrgreen:SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosunD şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal
Kendi item düşürdükten sonra kimsenin düşürmesini istemediğinden olacak semihanın tek kesilmesini oyun hatası olarak görüyordu ve böyle kesilmemesi için desteğe bile başvurmuştu.

- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Anadolu Nefesi
Büyücülere item düşmemesi normal bişey fark ettiysen 28 gaffarda bir şifacı üstünü fullemeli ayrıca tek semiha kesende kessin o onların sorunu ben desteğe yazdım ayrıca sen kimsin ki bana ağladı fln diorsun dünkü velet ...bordo yazdı:Forumda geriye gidersen arkadaşın da "item düşmüyo" diye ağladığı konuyu bulabilirsin :mrgreen:SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosunD şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Acıttı sanırım buz koy üstüne geçer..SaNCaKMevzuDeriN yazdı: Büyücülere item düşmemesi normal bişey fark ettiysen 28 gaffarda bir şifacı üstünü fullemeli ayrıca tek semiha kesende kessin o onların sorunu ben desteğe yazdım ayrıca sen kimsin ki bana ağladı fln diorsun dünkü velet ...
Malesef bazı oyuncular böyle kendine düşürene kadar birşey yok kendi düşürünce AMAN KİMSE DÜŞÜREMESİN diyerek veryansın ediyorlar.
2 itemle karakter değiştirebilen tek oyun İKV..
-
Black
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Forum Kuralları madde 2 uygun olmadığından dolayı konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Forum Kuralları madde 2 uygun olmadığından dolayı konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.