Bune Ya İtem Dusmuyor

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bune Ya İtem Dusmuyor

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Bu Ne Ya 35 e Yakın Gaffar kestim Her Kesisimde Bos Bıktım Artık %60 Artırıcı var gozumuzu boyuyorsunuz Alın dionuz Alıyoruz Bos Artırıcısı olmayan adam giriyor MevAsa Ceket Vb şeyler alıo ne Bu Bıktık artık............................................
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: Bune Ya İtem Dusmuyor

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosun :DD şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal :P
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosun :DD şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal :P
Forumda geriye gidersen arkadaşın da "item düşmüyo" diye ağladığı konuyu bulabilirsin :mrgreen:
İtem düşürdükten sonra da niye semiha tek kesilebiliyor diye veryansın etmişti.
Kendi item düşürdükten sonra kimsenin düşürmesini istemediğinden olacak semihanın tek kesilmesini oyun hatası olarak görüyordu ve böyle kesilmemesi için desteğe bile başvurmuştu.

İtemle değişen ikv dünyası ve oyuncuları...
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiRuh »

bordo yazdı:
SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Sen şimdi bir şifacı ile kendini birmi tutuyosun :DD şifa tek olduğu için item alması neredeyse %100 büyülerin ise %25 ama diyorsanki şifacımla item alamıyorum ozaman başka büyüyle item alamaman normal :P
Forumda geriye gidersen arkadaşın da "item düşmüyo" diye ağladığı konuyu bulabilirsin :mrgreen:
Kendi item düşürdükten sonra kimsenin düşürmesini istemediğinden olacak semihanın tek kesilmesini oyun hatası olarak görüyordu ve böyle kesilmemesi için desteğe bile başvurmuştu.

Resim
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

bordo yazdı:

Büyücülere item düşmemesi normal bişey fark ettiysen 28 gaffarda bir şifacı üstünü fullemeli ayrıca tek semiha kesende kessin o onların sorunu ben desteğe yazdım ayrıca sen kimsin ki bana ağladı fln diorsun dünkü velet ...
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

SaNCaKMevzuDeriN yazdı: Büyücülere item düşmemesi normal bişey fark ettiysen 28 gaffarda bir şifacı üstünü fullemeli ayrıca tek semiha kesende kessin o onların sorunu ben desteğe yazdım ayrıca sen kimsin ki bana ağladı fln diorsun dünkü velet ...
Acıttı sanırım buz koy üstüne geçer..
Malesef bazı oyuncular böyle kendine düşürene kadar birşey yok kendi düşürünce AMAN KİMSE DÜŞÜREMESİN diyerek veryansın ediyorlar.
2 itemle karakter değiştirebilen tek oyun İKV..
Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,
Forum Kuralları madde 2 uygun olmadığından dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön