Çemberlitaş'ta Şifacı
Çemberlitaş'ta Şifacı
Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Re: Çemberlitaş'ta Şifacı
SeF4 yazdı:Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.
Tek bile kesersin. GBM-X te Ruh Çalan veya Cevriye iksir iç rahatlıkla kesersin.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu Şifacı bölümüne taşınmıştır. Buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
Konu Şifacı bölümüne taşınmıştır. Buradan devam ediniz.
İyi forumlar.

Kimse Almıyor Kardeş Sancak Sunucusundayım.İksirler Sınırsız Cevriye,Ejderha Kimse Almıyor 1400 Büyü Şifa Duyunca.bilall yazdı:SeF4 yazdı:Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.
Tek bile kesersin. GBM-X te Ruh Çalan veya Cevriye iksir iç rahatlıkla kesersin.
Göster
Sunucu:Sancak

Loncanla gir.SeF4 yazdı:Kimse Almıyor Kardeş Sancak Sunucusundayım.İksirler Sınırsız Cevriye,Ejderha Kimse Almıyor 1400 Büyü Şifa Duyunca.bilall yazdı:SeF4 yazdı:Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.

-
- Cin Avcısı
Beni grup bölgesi ekibine(sürekli) dahil etmek isteyen kişilerin printlerini tek mesaja sığdıramam herhalde. Sen bir kaç kere gir yeteneğin varsa zaten keşfederler seni.