Çemberlitaş'ta Şifacı

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Çemberlitaş'ta Şifacı

Mesaj gönderen SeF4 »

Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Re: Çemberlitaş'ta Şifacı

Mesaj gönderen bilall »

SeF4 yazdı:Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.

Tek bile kesersin. GBM-X te Ruh Çalan veya Cevriye iksir iç rahatlıkla kesersin.
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Konu Şifacı bölümüne taşınmıştır. Buradan devam ediniz.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

bilall yazdı:
SeF4 yazdı:Arkadaşlar Benim Şifam Var 1400 Büyü Şifası Var.GBM-X Yada Yol Savaşçısı Kesebilirmiyim ? 2 Tane Ejderha İksirle Junon'a Tek Şifa Gidiyorum.2 Şifalı Bir Grupla GBM-x Kesebilirmiyim ? Büyü Şifa'mın Kaç Olması Lazım Girebilmek İçin.

Tek bile kesersin. GBM-X te Ruh Çalan veya Cevriye iksir iç rahatlıkla kesersin.
Kimse Almıyor Kardeş Sancak Sunucusundayım.İksirler Sınırsız Cevriye,Ejderha Kimse Almıyor 1400 Büyü Şifa Duyunca.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
AsiRuh
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AsiRuh »

SeF4 yazdı:
bilall yazdı:

Kimse Almıyor Kardeş Sancak Sunucusundayım.İksirler Sınırsız Cevriye,Ejderha Kimse Almıyor 1400 Büyü Şifa Duyunca.
Loncanla gir.
Resim
ISeHRaZaTI
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ISeHRaZaTI »

Beni grup bölgesi ekibine(sürekli) dahil etmek isteyen kişilerin printlerini tek mesaja sığdıramam herhalde. Sen bir kaç kere gir yeteneğin varsa zaten keşfederler seni.

“Şifacı” sayfasına dön