oyun içi fotoğraf çekme.
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
oyun içi fotoğraf çekme.
merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Re: oyun içi fotoğraf çekme.
Bazı Klavyelerde sysRq ve printscreen tuşu alt alta oluyor.mesela bende home tuşu ve prntscreen tuşu aynı yerde prntscreen tuşunu kullanabilmek için ctrl tuşunun yanındaki "fn" tuşuna ve prntscreen tuşuna aynı anda basmam gerekiyor.eğer varsa "fn ve prntscreen tuşuna aynı anda basın"Mykollux yazdı:merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
yardımcı oldugun ıcın teşekkur fakat prıtscreen sysrq bırleşık ve "fn" tuşu nedmkSeF4 yazdı:Bazı Klavyelerde sysRq ve printscreen tuşu alt alta oluyor.mesela bende home tuşu ve prntscreen tuşu aynı yerde prntscreen tuşunu kullanabilmek için ctrl tuşunun yanındaki "fn" tuşuna ve prntscreen tuşuna aynı anda basmam gerekiyor.eğer varsa "fn ve prntscreen tuşuna aynı anda basın"Mykollux yazdı:merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
SİNCE 2008 - MERAN
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]

- LAstRoManC3
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Fn tuşu klavyenin sol en alt köşesinde bulunan ctrl tuşunun bir sağındaki tuştur geneleMykollux yazdı:yardımcı oldugun ıcın teşekkur fakat prıtscreen sysrq bırleşık ve "fn" tuşu nedmkSeF4 yazdı:Bazı Klavyelerde sysRq ve printscreen tuşu alt alta oluyor.mesela bende home tuşu ve prntscreen tuşu aynı yerde prntscreen tuşunu kullanabilmek için ctrl tuşunun yanındaki "fn" tuşuna ve prntscreen tuşuna aynı anda basmam gerekiyor.eğer varsa "fn ve prntscreen tuşuna aynı anda basın"Mykollux yazdı:merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
Özetle;Klavyedeki bazı tuşların birden fazla işlerleri vardır mesela bu işaretli yapabilmek için alt gr tuşuna basarak q ya basarsınız @ oda ayni işe yarar.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum 
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Oyuna sandboxla girmişsen fotoğraflar kaydolmaz.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Klavye de F lock tuşu varsa onu kapatıp çekmeyi dene.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

"Fn tuşu" bildiğim kadarı ile dizüstü bilgisayarlarda oluyor. Fn'e basılı tutup, ses artırıp-azaltılıyor başka da bişey bilmiyorum 
PIRASASAPI
Çok Biliyosun Sen Laptop'larda Yer Kalmadığı İçin Bazı Tuşlar İç İçe Mesela Benim Laptop'um Bulgaristandan Geldi Home Tuşu Ve Prcnt Scrn Tuşu Aynı Tuş Üzerine Fn Tuşuna Basılı Tutunca Prntscrn Kullanıyorum.ozaerdenn yazdı:"Fn tuşu" bildiğim kadarı ile dizüstü bilgisayarlarda oluyor. Fn'e basılı tutup, ses artırıp-azaltılıyor başka da bişey bilmiyorum
Göster
Sunucu:Sancak

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

Laptop kullanmıyorum ve bilgim olduğuna dair bir iddiam olmadı. Nerden geliyor bu agresiflik?SeF4 yazdı:Çok Biliyosun Sen Laptop'larda Yer Kalmadığı İçin Bazı Tuşlar İç İçe Mesela Benim Laptop'um Bulgaristandan Geldi Home Tuşu Ve Prcnt Scrn Tuşu Aynı Tuş Üzerine Fn Tuşuna Basılı Tutunca Prntscrn Kullanıyorum.ozaerdenn yazdı:"Fn tuşu" bildiğim kadarı ile dizüstü bilgisayarlarda oluyor. Fn'e basılı tutup, ses artırıp-azaltılıyor başka da bişey bilmiyorum
PIRASASAPI