oyun içi fotoğraf çekme.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

oyun içi fotoğraf çekme.

Mesaj gönderen Mykollux »

merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: oyun içi fotoğraf çekme.

Mesaj gönderen SeF4 »

Mykollux yazdı:merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
Bazı Klavyelerde sysRq ve printscreen tuşu alt alta oluyor.mesela bende home tuşu ve prntscreen tuşu aynı yerde prntscreen tuşunu kullanabilmek için ctrl tuşunun yanındaki "fn" tuşuna ve prntscreen tuşuna aynı anda basmam gerekiyor.eğer varsa "fn ve prntscreen tuşuna aynı anda basın"
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Mykollux »

SeF4 yazdı:
Mykollux yazdı:merhaba arkadaşlar. bn oyun ıcınde PrintScreenSysRq tuşuna bastıgım halde fotograf oyunun klasorune yuklenmıyor . klasorde dolu degıl fotografların sayısı bı kaç tane. çözumunu bılen var mı
Bazı Klavyelerde sysRq ve printscreen tuşu alt alta oluyor.mesela bende home tuşu ve prntscreen tuşu aynı yerde prntscreen tuşunu kullanabilmek için ctrl tuşunun yanındaki "fn" tuşuna ve prntscreen tuşuna aynı anda basmam gerekiyor.eğer varsa "fn ve prntscreen tuşuna aynı anda basın"
yardımcı oldugun ıcın teşekkur fakat prıtscreen sysrq bırleşık ve "fn" tuşu nedmk
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
LAstRoManC3
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LAstRoManC3 »

Mykollux yazdı:
SeF4 yazdı:
yardımcı oldugun ıcın teşekkur fakat prıtscreen sysrq bırleşık ve "fn" tuşu nedmk
Fn tuşu klavyenin sol en alt köşesinde bulunan ctrl tuşunun bir sağındaki tuştur genele
Özetle;Klavyedeki bazı tuşların birden fazla işlerleri vardır mesela bu işaretli yapabilmek için alt gr tuşuna basarak q ya basarsınız @ oda ayni işe yarar.
UnuTmaYın Ben Sizin Annelerinizin sokağa Cıkarken Uyardığı Kotu CocuĞum :)
IxMaTRaKSioNexI(^Ejder Asa)
KaDeRSiZxHaYLaZ(^Latif)
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

Oyuna sandboxla girmişsen fotoğraflar kaydolmaz.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Raiders of AnatoliA

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Klavye de F lock tuşu varsa onu kapatıp çekmeyi dene.
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

"Fn tuşu" bildiğim kadarı ile dizüstü bilgisayarlarda oluyor. Fn'e basılı tutup, ses artırıp-azaltılıyor başka da bişey bilmiyorum :D
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeF4 »

ozaerdenn yazdı:"Fn tuşu" bildiğim kadarı ile dizüstü bilgisayarlarda oluyor. Fn'e basılı tutup, ses artırıp-azaltılıyor başka da bişey bilmiyorum :D
Çok Biliyosun Sen Laptop'larda Yer Kalmadığı İçin Bazı Tuşlar İç İçe Mesela Benim Laptop'um Bulgaristandan Geldi Home Tuşu Ve Prcnt Scrn Tuşu Aynı Tuş Üzerine Fn Tuşuna Basılı Tutunca Prntscrn Kullanıyorum.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

SeF4 yazdı:
ozaerdenn yazdı:"Fn tuşu" bildiğim kadarı ile dizüstü bilgisayarlarda oluyor. Fn'e basılı tutup, ses artırıp-azaltılıyor başka da bişey bilmiyorum :D
Çok Biliyosun Sen Laptop'larda Yer Kalmadığı İçin Bazı Tuşlar İç İçe Mesela Benim Laptop'um Bulgaristandan Geldi Home Tuşu Ve Prcnt Scrn Tuşu Aynı Tuş Üzerine Fn Tuşuna Basılı Tutunca Prntscrn Kullanıyorum.
Laptop kullanmıyorum ve bilgim olduğuna dair bir iddiam olmadı. Nerden geliyor bu agresiflik?
PIRASASAPI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön