Böyle maden olcaksa olmasın daha iyi.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alfa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Böyle maden olcaksa olmasın daha iyi.

Mesaj gönderen Alfa »

Öncelikle herkese merhaba bu sorunla yöneticilerin ilgilenmisini istiyorum LÜTFEN...menekşe elmas madeninden söz ediyorum tamı tamına akşam üstü saat 4 te oturdum labitentte bir elmas madenine gece saat 12 de bitirdim maden çekmeyi sadece 1 tane yeşil elmas 32 tane elmas çektim. Bu madenlerde ya bi bozukluk var yada cebinize akrep kaçmış benim hayalim çemberlitaşa girmek bi tank savaşçı oluşturmak tek para kazanıcak yerler ise madenler bundanda eğer yararlanamıcaksak bu oyundan soğumak elde değil yükseltme alıcam ama gene birşey değişmediğini söylüyolar şimdi ya akçeyle para satımı yapın yada şu madenlere biraz fazla maden koyun ben maden çıkarcam diye nerdeyse günümün hepsini bu maden başında geçirdim benden başka kimsede çekmedi sonuç 0 elde var gene 0 gerçekten bu konuyla ilgilenin ben gene maden çekmeye devam ediyorum ne kadar ümitsiz olsamda kaybetceğiniz bişey yok biraz fazla koysanız şu madenleri nolur biraz insaf gm kardeşler yöneticiler yeter artık bu insanlar hayallerini gerçekleştiremicekmi atı alan üsküdarı çoktan geçti bizde onlara yetişmeye çalışanlarız ...
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİRTEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKDİR.
Mexthebeek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Böyle maden olcaksa olmasın daha iyi.

Mesaj gönderen Mexthebeek »

Şans işi bu valla şansın varsa çıkar yoksa çıkmaz yoldan geçerken elmas madenı cektım menekse cıktı ama basında bekleyım 5-6 saatimi harcasam çıkmaz böyle yani yönetım zaten oyunla alakası yok sankı oyun onlara ait değilmiş gibi davranıyorlar yükseltme felan hepsi fasa fiso
Kullanıcı avatarı
Mykollux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mykollux »

Alfa yazdı:Öncelikle herkese merhaba bu sorunla yöneticilerin ilgilenmisini istiyorum LÜTFEN...menekşe elmas madeninden söz ediyorum tamı tamına akşam üstü saat 4 te oturdum labitentte bir elmas madenine gece saat 12 de bitirdim maden çekmeyi sadece 1 tane yeşil elmas 32 tane elmas çektim. Bu madenlerde ya bi bozukluk var yada cebinize akrep kaçmış benim hayalim çemberlitaşa girmek bi tank savaşçı oluşturmak tek para kazanıcak yerler ise madenler bundanda eğer yararlanamıcaksak bu oyundan soğumak elde değil yükseltme alıcam ama gene birşey değişmediğini söylüyolar şimdi ya akçeyle para satımı yapın yada şu madenlere biraz fazla maden koyun ben maden çıkarcam diye nerdeyse günümün hepsini bu maden başında geçirdim benden başka kimsede çekmedi sonuç 0 elde var gene 0 gerçekten bu konuyla ilgilenin ben gene maden çekmeye devam ediyorum ne kadar ümitsiz olsamda kaybetceğiniz bişey yok biraz fazla koysanız şu madenleri nolur biraz insaf gm kardeşler yöneticiler yeter artık bu insanlar hayallerini gerçekleştiremicekmi atı alan üsküdarı çoktan geçti bizde onlara yetişmeye çalışanlarız ...
80 kalsedonda 1 akık , 50 elmasta hiç bişi valla , ama 10 bınden satmak ıcın e.ö otları toplarken 5 ottan bırısı nadıde çıkıyor . şans ışı bu cok zor
SİNCE 2008 - MERAN

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)

Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Resim
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.

Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.

Bilginize.

Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU

“Genel Sohbet” sayfasına dön