Böyle maden olcaksa olmasın daha iyi.
Böyle maden olcaksa olmasın daha iyi.
Öncelikle herkese merhaba bu sorunla yöneticilerin ilgilenmisini istiyorum LÜTFEN...menekşe elmas madeninden söz ediyorum tamı tamına akşam üstü saat 4 te oturdum labitentte bir elmas madenine gece saat 12 de bitirdim maden çekmeyi sadece 1 tane yeşil elmas 32 tane elmas çektim. Bu madenlerde ya bi bozukluk var yada cebinize akrep kaçmış benim hayalim çemberlitaşa girmek bi tank savaşçı oluşturmak tek para kazanıcak yerler ise madenler bundanda eğer yararlanamıcaksak bu oyundan soğumak elde değil yükseltme alıcam ama gene birşey değişmediğini söylüyolar şimdi ya akçeyle para satımı yapın yada şu madenlere biraz fazla maden koyun ben maden çıkarcam diye nerdeyse günümün hepsini bu maden başında geçirdim benden başka kimsede çekmedi sonuç 0 elde var gene 0 gerçekten bu konuyla ilgilenin ben gene maden çekmeye devam ediyorum ne kadar ümitsiz olsamda kaybetceğiniz bişey yok biraz fazla koysanız şu madenleri nolur biraz insaf gm kardeşler yöneticiler yeter artık bu insanlar hayallerini gerçekleştiremicekmi atı alan üsküdarı çoktan geçti bizde onlara yetişmeye çalışanlarız ...
NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKDİRTEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKDİR.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Böyle maden olcaksa olmasın daha iyi.
Şans işi bu valla şansın varsa çıkar yoksa çıkmaz yoldan geçerken elmas madenı cektım menekse cıktı ama basında bekleyım 5-6 saatimi harcasam çıkmaz böyle yani yönetım zaten oyunla alakası yok sankı oyun onlara ait değilmiş gibi davranıyorlar yükseltme felan hepsi fasa fiso
- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
80 kalsedonda 1 akık , 50 elmasta hiç bişi valla , ama 10 bınden satmak ıcın e.ö otları toplarken 5 ottan bırısı nadıde çıkıyor . şans ışı bu cok zorAlfa yazdı:Öncelikle herkese merhaba bu sorunla yöneticilerin ilgilenmisini istiyorum LÜTFEN...menekşe elmas madeninden söz ediyorum tamı tamına akşam üstü saat 4 te oturdum labitentte bir elmas madenine gece saat 12 de bitirdim maden çekmeyi sadece 1 tane yeşil elmas 32 tane elmas çektim. Bu madenlerde ya bi bozukluk var yada cebinize akrep kaçmış benim hayalim çemberlitaşa girmek bi tank savaşçı oluşturmak tek para kazanıcak yerler ise madenler bundanda eğer yararlanamıcaksak bu oyundan soğumak elde değil yükseltme alıcam ama gene birşey değişmediğini söylüyolar şimdi ya akçeyle para satımı yapın yada şu madenlere biraz fazla maden koyun ben maden çıkarcam diye nerdeyse günümün hepsini bu maden başında geçirdim benden başka kimsede çekmedi sonuç 0 elde var gene 0 gerçekten bu konuyla ilgilenin ben gene maden çekmeye devam ediyorum ne kadar ümitsiz olsamda kaybetceğiniz bişey yok biraz fazla koysanız şu madenleri nolur biraz insaf gm kardeşler yöneticiler yeter artık bu insanlar hayallerini gerçekleştiremicekmi atı alan üsküdarı çoktan geçti bizde onlara yetişmeye çalışanlarız ...
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
Şans artırıcı ürünlerin sorunsuz şekilde çalıştığını yapılan testlerle görmüş bulunmaktayız. Şans artırıcı ürünlerde sizlere kesinlik belirten değerler asla kullanılmamıştır. Değişken şans değerinizi değerinizi artıracağı söylenmiştir.
Bu şans değerlerinde olmama ihtimali hep olduğu için o şansızlık belirten dilim sürekli denk gelirse saf veya nadir maden kazanamayabilirsiniz.
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU