SAVAŞÇI MI? BÜYÜCÜ MÜ?
SAVAŞÇI MI? BÜYÜCÜ MÜ?
arkadaşlar bir ws de büyücümü daha iyi yoksa savaşçı mı ? . . .
Re: SAVAŞÇI MI? BÜYÜCÜ MÜ?
kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
.....
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Nasıl hiç şansı yok ya ? Oyunu oynarken neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsunuz anlamıyorum. Büyü bozma denen birşey var :evil: :!:erbayyy yazdı:kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
Yeni itemler ile Vs kavramı yeni boyut kazandı çok farklı kombinasyonlar ortaya cıktı bunları değerlendirmeyi bilirsen büyücüyü hala hiçbir sınıf kesemez diye düşünüyorum fakat savaşcı usta bir oyuncunun elindeyse o zaman işin zor.
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
15 sarsılmaz 15 depar 15 durduma ile kesemiyeceğin hiçbir Büyücü yok
3 ünüde kullandıkdan sonra depar ve durdurmanın süresi yenileniyor ve büyücü kolaylıkla yere serilebiliyor...
Ama Bi Üstteki Post'tada Yazdığı Gibi;
Yeni İtemler İle Yeni vs Kombinasyonları'da Geldi. Bende Onun Gibi Düşünüyor Ve Hiçbir Sınıfın Büyücüden Üstün Olmadığını Gönül Rahatlığı İle Söylüyorum
Ama Bi Üstteki Post'tada Yazdığı Gibi;
Yeni İtemler İle Yeni vs Kombinasyonları'da Geldi. Bende Onun Gibi Düşünüyor Ve Hiçbir Sınıfın Büyücüden Üstün Olmadığını Gönül Rahatlığı İle Söylüyorum

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
Bu oyunda "ws" kavramı 3 yıl içerisinde o kadar değiştiki ben ws atmaktan vazgeçtim ve sadece arkadaş ortamında ws atıyorum.Fakat şuanki verilen hasarlar , itemler göz önüne alındığında büyücülerin 1 adım önde olduğu görünüyor.Maraton Adam ayakkabı - Maraton Adam gözlük her iki sınıftada mevcut.Bunun üstüne büyücünün canının en az 3 vuruş ile ölücek düzeyde olması eklenirse savaşçıların işi çok zor.Üst yorumda arkadaş Savaşçı - Büyücü ws'lerinde Migrat / Sığınak zamanında yapılması gereken kombinasyonu söylemiş.Fakat şuanda pek işe yarıyacağı söylenemez.
Eğer büyücüyü sağlam kullanabilirim , yeteneğim var diyosan büyücüyü seç derim
Eğer büyücüyü sağlam kullanabilirim , yeteneğim var diyosan büyücüyü seç derim
[YaLNıZSavaŞÇII]
farkındaysan bende kullanmayı bilirsen ikisininde alabileceğini söyledim ama eğer savaşçı büyücüyü 3 vuruşla yere serebilecek güçteyse gene büyücünün şansı azSeRRuh yazdı:Nasıl hiç şansı yok ya ? Oyunu oynarken neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsunuz anlamıyorum. Büyü bozma denen birşey var :evil: :!:erbayyy yazdı:kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
Yeni itemler ile Vs kavramı yeni boyut kazandı çok farklı kombinasyonlar ortaya cıktı bunları değerlendirmeyi bilirsen büyücüyü hala hiçbir sınıf kesemez diye düşünüyorum fakat savaşcı usta bir oyuncunun elindeyse o zaman işin zor.
.....
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Şimdi seninde büyücün var senin onunde durabilen çok az büyücü var bana kalırsa senin onunde duracabilecek hiç bir savaşçı yok eger eskisi gibi olsaydı savaşçıydı ama m.a lar ve kıyameten sonra savaşçı çop gibi geliyorHuReyRR yazdı:arkadaşlar bir ws de büyücümü daha iyi yoksa savaşçı mı ? . . .
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
SeRRuh yazdı:Nasıl hiç şansı yok ya ? Oyunu oynarken neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsunuz anlamıyorum. Büyü bozma denen birşey var :evil: :!:erbayyy yazdı:kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
Hiçbir sınıf mı bir şifacı büyücü en fazla 12 bilemedin 15 sny de keser . denemek isteyen varsa buyursun gelsin
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Seni kesmek zor ama imkansız degil biliyorsun imkansızların adamıyım alıcam aşagı birgün senide :lol: :twisted:BiLGeKaGaN yazdı:SeRRuh yazdı:Nasıl hiç şansı yok ya ? Oyunu oynarken neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsunuz anlamıyorum. Büyü bozma denen birşey var :evil: :!:erbayyy yazdı:kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
Hiçbir sınıf mı bir şifacı büyücü en fazla 12 bilemedin 15 sny de keser . denemek isteyen varsa buyursun gelsin![]()