SAVAŞÇI MI? BÜYÜCÜ MÜ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
HuReyRR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

SAVAŞÇI MI? BÜYÜCÜ MÜ?

Mesaj gönderen HuReyRR »

arkadaşlar bir ws de büyücümü daha iyi yoksa savaşçı mı ? . . .
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: SAVAŞÇI MI? BÜYÜCÜ MÜ?

Mesaj gönderen erbayyy »

kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
.....
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

erbayyy yazdı:kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
Nasıl hiç şansı yok ya ? Oyunu oynarken neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsunuz anlamıyorum. Büyü bozma denen birşey var :evil: :!:
Yeni itemler ile Vs kavramı yeni boyut kazandı çok farklı kombinasyonlar ortaya cıktı bunları değerlendirmeyi bilirsen büyücüyü hala hiçbir sınıf kesemez diye düşünüyorum fakat savaşcı usta bir oyuncunun elindeyse o zaman işin zor.
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

15 sarsılmaz 15 depar 15 durduma ile kesemiyeceğin hiçbir Büyücü yok =) 3 ünüde kullandıkdan sonra depar ve durdurmanın süresi yenileniyor ve büyücü kolaylıkla yere serilebiliyor...

Ama Bi Üstteki Post'tada Yazdığı Gibi;
Yeni İtemler İle Yeni vs Kombinasyonları'da Geldi. Bende Onun Gibi Düşünüyor Ve Hiçbir Sınıfın Büyücüden Üstün Olmadığını Gönül Rahatlığı İle Söylüyorum =)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Bu oyunda "ws" kavramı 3 yıl içerisinde o kadar değiştiki ben ws atmaktan vazgeçtim ve sadece arkadaş ortamında ws atıyorum.Fakat şuanki verilen hasarlar , itemler göz önüne alındığında büyücülerin 1 adım önde olduğu görünüyor.Maraton Adam ayakkabı - Maraton Adam gözlük her iki sınıftada mevcut.Bunun üstüne büyücünün canının en az 3 vuruş ile ölücek düzeyde olması eklenirse savaşçıların işi çok zor.Üst yorumda arkadaş Savaşçı - Büyücü ws'lerinde Migrat / Sığınak zamanında yapılması gereken kombinasyonu söylemiş.Fakat şuanda pek işe yarıyacağı söylenemez.

Eğer büyücüyü sağlam kullanabilirim , yeteneğim var diyosan büyücüyü seç derim ;)
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen erbayyy »

SeRRuh yazdı:
erbayyy yazdı:kullanmayı bilirsen bir ws de ikisiylede kazanabilirsin ama zihin yiyen bir büyücünün nerdeyse hiç şansı yok
Nasıl hiç şansı yok ya ? Oyunu oynarken neden bu kadar yüzeysel düşünüyorsunuz anlamıyorum. Büyü bozma denen birşey var :evil: :!:
Yeni itemler ile Vs kavramı yeni boyut kazandı çok farklı kombinasyonlar ortaya cıktı bunları değerlendirmeyi bilirsen büyücüyü hala hiçbir sınıf kesemez diye düşünüyorum fakat savaşcı usta bir oyuncunun elindeyse o zaman işin zor.
farkındaysan bende kullanmayı bilirsen ikisininde alabileceğini söyledim ama eğer savaşçı büyücüyü 3 vuruşla yere serebilecek güçteyse gene büyücünün şansı az
.....
Kullanıcı avatarı
Bluefragon
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Bluefragon »

HuReyRR yazdı:arkadaşlar bir ws de büyücümü daha iyi yoksa savaşçı mı ? . . .
Şimdi seninde büyücün var senin onunde durabilen çok az büyücü var bana kalırsa senin onunde duracabilecek hiç bir savaşçı yok eger eskisi gibi olsaydı savaşçıydı ama m.a lar ve kıyameten sonra savaşçı çop gibi geliyor
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

SeRRuh yazdı:

Hiçbir sınıf mı bir şifacı büyücü en fazla 12 bilemedin 15 sny de keser . denemek isteyen varsa buyursun gelsin 8-)
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

şifacı :ugeek:
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

BiLGeKaGaN yazdı:
SeRRuh yazdı:

Hiçbir sınıf mı bir şifacı büyücü en fazla 12 bilemedin 15 sny de keser . denemek isteyen varsa buyursun gelsin 8-)
Seni kesmek zor ama imkansız degil biliyorsun imkansızların adamıyım alıcam aşagı birgün senide :lol: :twisted:

“Genel Sohbet” sayfasına dön