Arkadaşlar 2 gün önce şöyle bir başluıkla yardım istemiştim "Sayın İKV yöneticileri ben yeni yıla ASHAB-I KEYF ile girmek istedim ve 00:00 da ürettim fakat sunucu oakadar yoğn diki anlatamam aşırı yüklenme vardı fakat üretim penceresinde ürete tıkladım ardından net gitti arkadaşlar 1 yılda zor ürettiğim eşyamı alamadım lütfen yardım edermisiniz okadar madenler madenleriçin aldığım arttırıcılar hepsi boşuna gitmesin lütfen yaa ashablı girmek istedim fakat net gitti ardındanda girilmedi oyuna ikv launcerh a tıklıyorum orda bile net yok NE YAPACAM !!!!!!!! "
GM PitpuLL ise şöyle dedi ;
Merhaba,
Karşılaştığınız bu sorunu, http://istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Bildirim Tipi Oyun hatası seçerek, Destek ekibine bildirebilirsiniz.
Forum üzerinden yapılan yardım çağrıları maalesef sonuçlanmayacaktır.
Anlayışınız için teşekkürler.Celal YILMAZ
PitbuLL
Forum Yetkilisi
arkadaşlar desteğe yazı yazı yazıyorum cevap gelmiyor.Bumu destek dediğimiz yardım laşma kanalı yardım edin ya OYUN YÖNETİCİLERİ....
DESTEK CEVAP VERMİYOR !!!!!!
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
DESTEK CEVAP VERMİYOR !!!!!!
En son Healingxtouch tarafından 03 Oca 2012 23:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[LegendOfAnatoliA](ŞİFACI) / [RoAxİoN](SAVAŞÇI) / [RoAxİONn](BÜYÜCÜ)

- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Re: DESTEK CEVAP VERM:YOR !!!!!!
Koskoca ashab-ı keyf üretmek benim için okadar kolay deil YARDIM EDİN ASHAB VEYA MADENLER YOK ORTADA ÇAR SOYUMU OLSA BENDEN BAŞKA KİMSE BİLMEZ ŞİFREYİ HER HAFTA ŞİFREYİ DEİŞTİRİRİM... ÜRETİM GERÇEKLEŞTİ DENİLDİ KIRMIZI YAZIYLA ...

Merhabalar,
Sizlere forum üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
Sizlere forum üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Üzüldüm be tolga vallahi ne diyem geçmiş olsun kardeşim destek araştırma yapıyordur emin ol 1 hafta kadar bekle cevap gelmes ise desteğe tekrar başvur.

Destek İletişim Formu ile ilgili hiçbir zaman sorun yaşamadım. Birkez gönderip bekleyin. Tekrarlamayın. Cevap gelecektir.
- Healingxtouch
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Vallaha MESUT abi şu ASHAB malzemeleri için neleri ortaya koymadım bi bilsen İnşlh bu durumu bir çözüme kavuşur Sen de biliyon Az uğraşmadım... Ve Mesut abi hazır aklımdayken KUTU sipariş ettim loncaya geliyom
İnşallah ki bu durum bir çözüme kavuşur Daha renkli daha güzel vakit geçiririz ...