DESTEK CEVAP VERMİYOR !!!!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Healingxtouch
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

DESTEK CEVAP VERMİYOR !!!!!!

Mesaj gönderen Healingxtouch »

Arkadaşlar 2 gün önce şöyle bir başluıkla yardım istemiştim "Sayın İKV yöneticileri ben yeni yıla ASHAB-I KEYF ile girmek istedim ve 00:00 da ürettim fakat sunucu oakadar yoğn diki anlatamam aşırı yüklenme vardı fakat üretim penceresinde ürete tıkladım ardından net gitti arkadaşlar 1 yılda zor ürettiğim eşyamı alamadım lütfen yardım edermisiniz okadar madenler madenleriçin aldığım arttırıcılar hepsi boşuna gitmesin lütfen yaa ashablı girmek istedim fakat net gitti ardındanda girilmedi oyuna ikv launcerh a tıklıyorum orda bile net yok NE YAPACAM !!!!!!!! "

GM PitpuLL ise şöyle dedi ;
Merhaba,

Karşılaştığınız bu sorunu, http://istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Bildirim Tipi Oyun hatası seçerek, Destek ekibine bildirebilirsiniz.
Forum üzerinden yapılan yardım çağrıları maalesef sonuçlanmayacaktır.
Anlayışınız için teşekkürler.Celal YILMAZ

PitbuLL
Forum Yetkilisi

arkadaşlar desteğe yazı yazı yazıyorum cevap gelmiyor.Bumu destek dediğimiz yardım laşma kanalı yardım edin ya OYUN YÖNETİCİLERİ....
En son Healingxtouch tarafından 03 Oca 2012 23:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
[LegendOfAnatoliA](ŞİFACI) / [RoAxİoN](SAVAŞÇI) / [RoAxİONn](BÜYÜCÜ)

Resim
Kullanıcı avatarı
Healingxtouch
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: DESTEK CEVAP VERM:YOR !!!!!!

Koskoca ashab-ı keyf üretmek benim için okadar kolay deil YARDIM EDİN ASHAB VEYA MADENLER YOK ORTADA ÇAR SOYUMU OLSA BENDEN BAŞKA KİMSE BİLMEZ ŞİFREYİ HER HAFTA ŞİFREYİ DEİŞTİRİRİM... ÜRETİM GERÇEKLEŞTİ DENİLDİ KIRMIZI YAZIYLA ...

Resim
Kullanıcı avatarı
Adonis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Adonis »

Merhabalar,

Sizlere forum üzerinden bu gibi konular için destek veremeyeceğimizi belirtiriz. Destek/İletişim Formu'na göndermiş olduğunuz halihazırda başvurunuz bulunuyorsa, lütfen tarafınıza gönderilecek cevabı bekleyiniz.

Anlayışınız için teşekkürler.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Üzüldüm be tolga vallahi ne diyem geçmiş olsun kardeşim destek araştırma yapıyordur emin ol 1 hafta kadar bekle cevap gelmes ise desteğe tekrar başvur.
Resim
Kullanıcı avatarı
KUTLUBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KUTLUBEY »

Destek İletişim Formu ile ilgili hiçbir zaman sorun yaşamadım. Birkez gönderip bekleyin. Tekrarlamayın. Cevap gelecektir.
Kullanıcı avatarı
Healingxtouch
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Vallaha MESUT abi şu ASHAB malzemeleri için neleri ortaya koymadım bi bilsen İnşlh bu durumu bir çözüme kavuşur Sen de biliyon Az uğraşmadım... Ve Mesut abi hazır aklımdayken KUTU sipariş ettim loncaya geliyom :) İnşallah ki bu durum bir çözüme kavuşur Daha renkli daha güzel vakit geçiririz ...

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön