HERKEZ BİR BAKSIN...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hellboyss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

HERKEZ BİR BAKSIN...

Mesaj gönderen hellboyss »

iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR

ÖNCELİKLE MERHABA

ikv ye ilk olarak kuklacıda baslamıştım karekterim çalındıgından beride oynamıyordum 1.5 yıl oldu rahat...

Şimdi sancak bölgesinde oynamaya dün karar verdim....

Dün elimden gelene kadar kastım 1 günde en fazla bu kadar yapabildim 31 level 32 oldum sayılır..

Bu yeni gelen itemler hakkında şifacı oldugum ıcın ne öneririsinz yenı yetenekler hakkında bılgım yok bıde hayvan çagırıyosunuz yeni onlar hakkında hıç bir bilgim yok

29-39 zamanında oynamıstım oyunu

ŞİFACI YETENEKLERİ NASIL VERİYİM 49 A KADAR

VE LONCA BULMASI ZORMU OLUR SIZCE SANCAK DOGRU BÖLGEMİDİR HERŞEY İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Doktorr...........
Kullanıcı avatarı
hallelujah
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Re: HERKEZ BİR BAKSIN...

Mesaj gönderen hallelujah »

hellboyss yazdı:iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR

ÖNCELİKLE MERHABA

ikv ye ilk olarak kuklacıda baslamıştım karekterim çalındıgından beride oynamıyordum 1.5 yıl oldu rahat...

Dün elimden gelene kadar kastım 1 günde en fazla bu kadar yapabildim 31 level 32 oldum sayılır..

Bu yeni gelen itemler hakkında şifacı oldugum ıcın ne öneririsinz yenı yetenekler hakkında bılgım yok bıde hayvan çagırıyosunuz yeni onlar hakkında hıç bir bilgim yok

VE LONCA BULMASI ZORMU OLUR SIZCE SANCAK DOGRU BÖLGEMİDİR HERŞEY İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Doktorr...........
Hoş geldin. Sefalar getirdin. Umarım memnun kalırsın. Sordukların hakkında pek bir şey diyemem. Çünkü bende şifacı kasmaya yeni başladım. Benim büyücüm ve savaşcım var. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacın olursa; /f Hallelujah , /f Xsearchx , /f Xbreakx :)
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Kullanıcı avatarı
hellboyss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

hallelujah yazdı:

ÖNCELİKLE MERHABA

Doktorr...........
Hoş geldin. Sefalar getirdin. Umarım memnun kalırsın. Sordukların hakkında pek bir şey diyemem. Çünkü bende şifacı kasmaya yeni başladım. Benim büyücüm ve savaşcım var. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacın olursa; /f Hallelujah , /f Xsearchx , /f Xbreakx :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz açık yardım yapabilcek arkadaşlar olursada sevinirim
Kullanıcı avatarı
HuNxSeA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HuNxSeA »

ÖNCELİKLE MERHABA

Doktorr...........
Ben Tribalenfeksyon oyunda buluşalım kardeşim bende bu servere yeni başladım. ama şifa konusunda eski serverimden kalma deneyimim var şimdi de biliyorsun şifa kasıyorum sana lazım olanlar bana da lazım (item olarak) basit reçetelerle savaşçıdan güçlü şifalar yapabiliriz. bugün mesai kalmassam oyunda olucam...

Oyunda görüşelim...

Lonca konusunda sancak doğru bi yermi bilemiyorum ama klan olarak bakınca dengesiz bir eşitlik var... amacım bi klanı yermek değil bende arz olarak başkadım bu oyuna burdaki çarımı lodos yaptım lodos olanlara yardım etmek için... arz olan arkadaşlar bu serverde ununu elemiş eleğini asmış... dediğim gibi lonca konusunda bi bilgim yok ama kasmak konusunda en sağlam player şifa bence... benim çarı fark etmişsindir 30 lvl şifa yeteneğim yok =D 15 ruh kalkanı 15 elemnt fizik direnç ile kendi lvlimden 3 4 yaratığı rahat kesiyorum... (üzerimde 5 10 lvl görev itemleri varken)

bu arada büyücü ve savaşçı arkadaşlar dediklerime karşı çıkabilirler.. haklı olarak en zor kasılan karakter şifa... ama şifa ile oynaması hem zevkli hemde herhangi bir şaheser ihtiyacı yok...

mesela Meditasyonu yada Ruhkalkanını 15 yap motorinin verdiği ibnisina cevriye asanın BÜYÜ KRİTİĞİNE + bas en kral şifacı sensin....
Kullanıcı avatarı
HuNxSeA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HuNxSeA »

Hayvan çarı kasarken gerekli olabilir ama Grup Bölgelerinde ben hiç ihtiyaç duymadım.. genelde 2. yaratık üzerine geldiğinde birini oyalamak için kullanıyorlar.. bana kalsa hiçbir anlamı yok..

Her yiğidin yoğurt yeğişi farklıdır. benim fikrimi sorarsan...

Ruh kalkanını 15 yapman gerekli... saldırı ve büyü kritik şansını arttırır.
hayvan çıkana kadar zehirlemeyi 15 yapmalısın...
ben element fiziksel dirence 15 verdim Cevriye görevi için... ama şart deil beraber yapıcaz allahın izniyle inş... (direnci ben veririm sen can basarsın gerekirse)
geri kalan yetenek sana kalmış kardeşim büyü bozma can verme meditasyon filan kafana göre....
Kullanıcı avatarı
hellboyss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kardeşim beraber hallederiz umarım birçok şeyi oyunda olursam ulasmaya calısırm bende 6 gıbı ısten cıkıcam 7 de evde olurum saygılar kardeşim iyi günler oyunda daha detaylı konuşuruz
Kullanıcı avatarı
SaNCaKMevzuDeriN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen SaNCaKMevzuDeriN »

Eğer +5 in varsa çemberde yetenekleri şöyle yap 10 bb 15 fiziksel direnc 15 element direnc 15 iyileştirme 15 bilgisi
1 meditasyon 1 çağrı 1 iyileştirme çemberi 15 kaldırma 15 ck
kasarken 15 çağrı 15 iyileştirme 15 iyileştirme bilgisi 15 ck 15 kaldırma 1 bb 15 de istediğin bi dirence verebilirsin
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Kullanıcı avatarı
hellboyss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

SaNCaKMevzuDeriN yazdı:Eğer +5 in varsa çemberde yetenekleri şöyle yap 10 bb 15 fiziksel direnc 15 element direnc 15 iyileştirme 15 bilgisi
1 meditasyon 1 çağrı 1 iyileştirme çemberi 15 kaldırma 15 ck
kasarken 15 çağrı 15 iyileştirme 15 iyileştirme bilgisi 15 ck 15 kaldırma 1 bb 15 de istediğin bi dirence verebilirsin
cavaplarınız ıcın tesekkrü borç bilirim teşekkürler bu güzel cevaplar için iyi oyunlar arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
Zincir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Zincir »

Hoş Geldin Usta =) Dün Ws İçin Saol :D Tam Bilgim Yok Ama Lonca Kurabilirm...
Resim<>G.L<>Resim
Kullanıcı avatarı
hellboyss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Zincir yazdı:Hoş Geldin Usta =) Dün Ws İçin Saol :D Tam Bilgim Yok Ama Lonca Kurabilirm...
kardeşim sen kimdin :) hoşbulduk

“Genel Sohbet” sayfasına dön