iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE MERHABA
ikv ye ilk olarak kuklacıda baslamıştım karekterim çalındıgından beride oynamıyordum 1.5 yıl oldu rahat...
Şimdi sancak bölgesinde oynamaya dün karar verdim....
Dün elimden gelene kadar kastım 1 günde en fazla bu kadar yapabildim 31 level 32 oldum sayılır..
Bu yeni gelen itemler hakkında şifacı oldugum ıcın ne öneririsinz yenı yetenekler hakkında bılgım yok bıde hayvan çagırıyosunuz yeni onlar hakkında hıç bir bilgim yok
29-39 zamanında oynamıstım oyunu
ŞİFACI YETENEKLERİ NASIL VERİYİM 49 A KADAR
VE LONCA BULMASI ZORMU OLUR SIZCE SANCAK DOGRU BÖLGEMİDİR HERŞEY İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Doktorr...........
HERKEZ BİR BAKSIN...
- hallelujah
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Re: HERKEZ BİR BAKSIN...
Hoş geldin. Sefalar getirdin. Umarım memnun kalırsın. Sordukların hakkında pek bir şey diyemem. Çünkü bende şifacı kasmaya yeni başladım. Benim büyücüm ve savaşcım var. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacın olursa; /f Hallelujah , /f Xsearchx , /f Xbreakxhellboyss yazdı:iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE MERHABA
ikv ye ilk olarak kuklacıda baslamıştım karekterim çalındıgından beride oynamıyordum 1.5 yıl oldu rahat...
Dün elimden gelene kadar kastım 1 günde en fazla bu kadar yapabildim 31 level 32 oldum sayılır..
Bu yeni gelen itemler hakkında şifacı oldugum ıcın ne öneririsinz yenı yetenekler hakkında bılgım yok bıde hayvan çagırıyosunuz yeni onlar hakkında hıç bir bilgim yok
VE LONCA BULMASI ZORMU OLUR SIZCE SANCAK DOGRU BÖLGEMİDİR HERŞEY İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Doktorr...........
jαɴdαrмα
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Cadmium ( ^ ) Ejder Asa
Çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz açık yardım yapabilcek arkadaşlar olursada sevinirimhallelujah yazdı:Hoş geldin. Sefalar getirdin. Umarım memnun kalırsın. Sordukların hakkında pek bir şey diyemem. Çünkü bende şifacı kasmaya yeni başladım. Benim büyücüm ve savaşcım var. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacın olursa; /f Hallelujah , /f Xsearchx , /f Xbreakxhellboyss yazdı:iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE MERHABA
Doktorr...........
Ben Tribalenfeksyon oyunda buluşalım kardeşim bende bu servere yeni başladım. ama şifa konusunda eski serverimden kalma deneyimim var şimdi de biliyorsun şifa kasıyorum sana lazım olanlar bana da lazım (item olarak) basit reçetelerle savaşçıdan güçlü şifalar yapabiliriz. bugün mesai kalmassam oyunda olucam...hellboyss yazdı:iYİ GÜNLER ARKADAŞLAR
ÖNCELİKLE MERHABA
Doktorr...........
Oyunda görüşelim...
Lonca konusunda sancak doğru bi yermi bilemiyorum ama klan olarak bakınca dengesiz bir eşitlik var... amacım bi klanı yermek değil bende arz olarak başkadım bu oyuna burdaki çarımı lodos yaptım lodos olanlara yardım etmek için... arz olan arkadaşlar bu serverde ununu elemiş eleğini asmış... dediğim gibi lonca konusunda bi bilgim yok ama kasmak konusunda en sağlam player şifa bence... benim çarı fark etmişsindir 30 lvl şifa yeteneğim yok
bu arada büyücü ve savaşçı arkadaşlar dediklerime karşı çıkabilirler.. haklı olarak en zor kasılan karakter şifa... ama şifa ile oynaması hem zevkli hemde herhangi bir şaheser ihtiyacı yok...
mesela Meditasyonu yada Ruhkalkanını 15 yap motorinin verdiği ibnisina cevriye asanın BÜYÜ KRİTİĞİNE + bas en kral şifacı sensin....
Hayvan çarı kasarken gerekli olabilir ama Grup Bölgelerinde ben hiç ihtiyaç duymadım.. genelde 2. yaratık üzerine geldiğinde birini oyalamak için kullanıyorlar.. bana kalsa hiçbir anlamı yok..
Her yiğidin yoğurt yeğişi farklıdır. benim fikrimi sorarsan...
Ruh kalkanını 15 yapman gerekli... saldırı ve büyü kritik şansını arttırır.
hayvan çıkana kadar zehirlemeyi 15 yapmalısın...
ben element fiziksel dirence 15 verdim Cevriye görevi için... ama şart deil beraber yapıcaz allahın izniyle inş... (direnci ben veririm sen can basarsın gerekirse)
geri kalan yetenek sana kalmış kardeşim büyü bozma can verme meditasyon filan kafana göre....
Her yiğidin yoğurt yeğişi farklıdır. benim fikrimi sorarsan...
Ruh kalkanını 15 yapman gerekli... saldırı ve büyü kritik şansını arttırır.
hayvan çıkana kadar zehirlemeyi 15 yapmalısın...
ben element fiziksel dirence 15 verdim Cevriye görevi için... ama şart deil beraber yapıcaz allahın izniyle inş... (direnci ben veririm sen can basarsın gerekirse)
geri kalan yetenek sana kalmış kardeşim büyü bozma can verme meditasyon filan kafana göre....
kardeşim beraber hallederiz umarım birçok şeyi oyunda olursam ulasmaya calısırm bende 6 gıbı ısten cıkıcam 7 de evde olurum saygılar kardeşim iyi günler oyunda daha detaylı konuşuruz
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Eğer +5 in varsa çemberde yetenekleri şöyle yap 10 bb 15 fiziksel direnc 15 element direnc 15 iyileştirme 15 bilgisi
1 meditasyon 1 çağrı 1 iyileştirme çemberi 15 kaldırma 15 ck
kasarken 15 çağrı 15 iyileştirme 15 iyileştirme bilgisi 15 ck 15 kaldırma 1 bb 15 de istediğin bi dirence verebilirsin
kasarken 15 çağrı 15 iyileştirme 15 iyileştirme bilgisi 15 ck 15 kaldırma 1 bb 15 de istediğin bi dirence verebilirsin
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
cavaplarınız ıcın tesekkrü borç bilirim teşekkürler bu güzel cevaplar için iyi oyunlar arkadaşlarSaNCaKMevzuDeriN yazdı:Eğer +5 in varsa çemberde yetenekleri şöyle yap 10 bb 15 fiziksel direnc 15 element direnc 15 iyileştirme 15 bilgisi
Hoş Geldin Usta
Dün Ws İçin Saol
Tam Bilgim Yok Ama Lonca Kurabilirm...

kardeşim sen kimdinZincir yazdı:Hoş Geldin UstaDün Ws İçin Saol
Tam Bilgim Yok Ama Lonca Kurabilirm...