Savaşçılara Ne oLdu

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Mammxy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kabusx

Savaşçılara Ne oLdu

Mesaj gönderen Mammxy »

Arkadaşlar oyuna ne zamandır girmiyordum yeniden başladım uzun süre sonra herkese merhaba öncelikle :)
Oyunda kullandığım karakter savaşçıydı gerçekten severek kullanıyordum ama oyunda büyücü ve şifacı akımı çıkmış :o çemberlitaşlara felan ejderi olan arıyorlar şifacı arıyorlar savaşçı arayan görmedim :)) Büyücüler dahamı güçlendi anlamış değilim :shock: her taraf büyücü olmuş veya bu ofansif defansif bitirdi savaşçıyı eskiden güzeldi kimler ne kadar bana katılıyor bilmem ama gerçekler bunlar savaşçılar bitmiş :cry:
ζ ζ ฬส๓๓χЧ ЌสяสЌสЧส ζ ζ

Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Savaşçılara Ne oLdu

Mesaj gönderen Forumkral »

Mammxy yazdı:Arkadaşlar oyuna ne zamandır girmiyordum yeniden başladım uzun süre sonra herkese merhaba öncelikle :)
Oyunda kullandığım karakter savaşçıydı gerçekten severek kullanıyordum ama oyunda büyücü ve şifacı akımı çıkmış :o çemberlitaşlara felan ejderi olan arıyorlar şifacı arıyorlar savaşçı arayan görmedim :)) Büyücüler dahamı güçlendi anlamış değilim :shock: her taraf büyücü olmuş veya bu ofansif defansif bitirdi savaşçıyı eskiden güzeldi kimler ne kadar bana katılıyor bilmem ama gerçekler bunlar savaşçılar bitmiş :cry:
Savaşçı bitmedi kullanmayı bilen adam her yerde kendine grup bulur.Büyücü çok aramalarının sebebi miğrat ve sığınakta genelde 4 büyü 1 şifa 1 tank giriliyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen denizxlord »

oyunda öyle eskisi gibi herkes itemini düzüp rahatlıkla gezemiyor item düzmek kolay değil artık ya krallar var ya da ezikler var ezikler hala savaşçı olarak ofans olarak geziyor meteorda ama krallar gaffurun peşinde stuartın peşinde o yüzden nerdeler diye kafanı takıyosan tekrar söyleyim çerberlitaşta....
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Konu Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Üstelik her karakterin kendine has ayrı bir zevki olduğunu unutmamak gerekir.

İyi forumlar.
ResimResimResim
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Mesaj gönderen goktanri »

İyi bir tankı diğerleri sırtında taşıyarak götürür bölgelere
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

denizxlord yazdı:oyunda öyle eskisi gibi herkes itemini düzüp rahatlıkla gezemiyor item düzmek kolay değil artık ya krallar var ya da ezikler var ezikler hala savaşçı olarak ofans olarak geziyor meteorda ama krallar gaffurun peşinde stuartın peşinde o yüzden nerdeler diye kafanı takıyosan tekrar söyleyim çerberlitaşta....
Yarın gaffur kesmeye gidiyoz gelcen mi?
Resim
Kullanıcı avatarı
Ebruliiii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Ebruliiii »

Sımdı herkezın 3 5 çarı var değişen bişey yok
Bizbizeyeteriz