Oyunda kullandığım karakter savaşçıydı gerçekten severek kullanıyordum ama oyunda büyücü ve şifacı akımı çıkmış
Savaşçılara Ne oLdu
- Mammxy
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kabusx
Savaşçılara Ne oLdu
Arkadaşlar oyuna ne zamandır girmiyordum yeniden başladım uzun süre sonra herkese merhaba öncelikle 
Oyunda kullandığım karakter savaşçıydı gerçekten severek kullanıyordum ama oyunda büyücü ve şifacı akımı çıkmış
çemberlitaşlara felan ejderi olan arıyorlar şifacı arıyorlar savaşçı arayan görmedim
) Büyücüler dahamı güçlendi anlamış değilim :shock: her taraf büyücü olmuş veya bu ofansif defansif bitirdi savaşçıyı eskiden güzeldi kimler ne kadar bana katılıyor bilmem ama gerçekler bunlar savaşçılar bitmiş 
ζ ζ ฬส๓๓χЧ ЌสяสЌสЧส ζ ζ

Re: Savaşçılara Ne oLdu
Savaşçı bitmedi kullanmayı bilen adam her yerde kendine grup bulur.Büyücü çok aramalarının sebebi miğrat ve sığınakta genelde 4 büyü 1 şifa 1 tank giriliyor.Mammxy yazdı:Arkadaşlar oyuna ne zamandır girmiyordum yeniden başladım uzun süre sonra herkese merhaba öncelikle
Oyunda kullandığım karakter savaşçıydı gerçekten severek kullanıyordum ama oyunda büyücü ve şifacı akımı çıkmışçemberlitaşlara felan ejderi olan arıyorlar şifacı arıyorlar savaşçı arayan görmedim
) Büyücüler dahamı güçlendi anlamış değilim :shock: her taraf büyücü olmuş veya bu ofansif defansif bitirdi savaşçıyı eskiden güzeldi kimler ne kadar bana katılıyor bilmem ama gerçekler bunlar savaşçılar bitmiş
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
oyunda öyle eskisi gibi herkes itemini düzüp rahatlıkla gezemiyor item düzmek kolay değil artık ya krallar var ya da ezikler var ezikler hala savaşçı olarak ofans olarak geziyor meteorda ama krallar gaffurun peşinde stuartın peşinde o yüzden nerdeler diye kafanı takıyosan tekrar söyleyim çerberlitaşta....
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Üstelik her karakterin kendine has ayrı bir zevki olduğunu unutmamak gerekir.
İyi forumlar.
Konu Savaşçı bölümüne taşınmıştır. Üstelik her karakterin kendine has ayrı bir zevki olduğunu unutmamak gerekir.
İyi forumlar.

-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
İyi bir tankı diğerleri sırtında taşıyarak götürür bölgelere
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Yarın gaffur kesmeye gidiyoz gelcen mi?denizxlord yazdı:oyunda öyle eskisi gibi herkes itemini düzüp rahatlıkla gezemiyor item düzmek kolay değil artık ya krallar var ya da ezikler var ezikler hala savaşçı olarak ofans olarak geziyor meteorda ama krallar gaffurun peşinde stuartın peşinde o yüzden nerdeler diye kafanı takıyosan tekrar söyleyim çerberlitaşta....

Sımdı herkezın 3 5 çarı var değişen bişey yok
Bizbizeyeteriz
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ
IIxEbRuLiMxII , Delirüzgarım
EMİNÖNÜ