Konficyus 1dk ni ayırırmısın ÖNEMLİ

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
Lodosxagiravci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Konficyus 1dk ni ayırırmısın ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Lodosxagiravci »

Konficyus kardes Senin Asit konusundaki yazından sonra aklıma asitci olma fikri baya bi yatti.Ama hala bazı süpelerim var.Sana bir kac sorum olucak.Ben Full Joker+cevriyedüzdüm yetenekleride dedigin gibi yaptım diyelim ortalama nekadar vururum asit ile.Bide büyücü Hatta savasci bile kestim dedin.Peki teketek vs demi kestin yoksa savasta mı.Yani ben Klan savaslarında büyücü gibi seri adam kesebilirmiyim asit ile.Birkac vurusunun fotosunu koyarsan süper olur Asitci olmaya cok megilliyim senınde tecrübelerinden yararlanmak gerekir ilerde pişman olmamam icin...

İyi Forumlar..
Resim

Lodosxagıravcı

Resim
Kullanıcı avatarı
Orqanik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Konficyus 1dk ni ayırırmısın ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Orqanik »

aynn kardes saten büyük üstad etkilenmıcek gıbı yazmıyokı :D :D :D :D :D :lol:
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Asitcilik insanın kendisinde de olması gereken birşey...
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen konfucyus »

Lodosxagiravci yazdı:Konficyus kardes Senin Asit konusundaki yazından sonra aklıma asitci olma fikri baya bi yatti.Ama hala bazı süpelerim var.Sana bir kac sorum olucak.Ben Full Joker+cevriyedüzdüm yetenekleride dedigin gibi yaptım diyelim ortalama nekadar vururum asit ile.Bide büyücü Hatta savasci bile kestim dedin.Peki teketek vs demi kestin yoksa savasta mı.Yani ben Klan savaslarında büyücü gibi seri adam kesebilirmiyim asit ile.Birkac vurusunun fotosunu koyarsan süper olur Asitci olmaya cok megilliyim senınde tecrübelerinden yararlanmak gerekir ilerde pişman olmamam icin...

İyi Forumlar..
ortalama vuracağın asit hasarı yaratıkların direncine bağlı olmakla beraber 600 den aşağıya düşmez. ama asit ile keseceğin yaratığı bulursan eğer vurulşarın 900 ün altına düşmez.

büyücüyü asit ile kesmen muhtemel elinden kaçması hemen hemen imkansız gibi birşey ama şifacılıktan büyücülüğe terfi etmiş birine ras gelirsen eğer yatırman biraz zor olur çünkü şifacılığı bildiği için dezavantajlarınıda bilir. savaşçı kesmen muhtemel ama yeteneklerini iyi kullanan bir savaşçıya karşı zorlanırsın.

klanda eğer grupta 6 şifacının 6sıda asitci ise karşında hiçbir grup duramaz. velhasıl bunu eminönü sunucusunda 39 seviyede çoğu kişi hatırlar. ama asitçi klanda pek kullanışlı olmaz.

elimde resimlerim yok ama vuruşların resimlerini çektiğim zaman biara foruma atarım.

konfüçyüs
[/b]
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Lodosxagiravci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Lodosxagiravci »

Tşkler ..
Resim

Lodosxagıravcı

Resim
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

39 LevelDe TurnusoL merLın+Conk +Demircı DıLek bır set dızıp bıraz denemıstım Büyüculerın hepsını yenebıLıordum Savaşcıları yenmenın yoLu ıse savaşcı eğer buyüye dırenmesse+buyu kırıtık cok gelırse savaşcılarıda yenıordu...
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen HERACLEON »

Asitçi Olmak Her Babayiğitin Harcı Değildir,

Hele Şifacıda Çömez Mertebesindeysen...

Seni Zorlar Tavsiye Etmem !

Ayrıca İmzamı Çalmışsın Hiç Hoş Değil Reklam Kokan Hareketler Bunlar 8-)
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

HERACLEON yazdı:Asitçi Olmak Her Babayiğitin Harcı Değildir,

Hele Şifacıda Çömez Mertebesindeysen...

Seni Zorlar Tavsiye Etmem !

Ayrıca İmzamı Çalmışsın Hiç Hoş Değil Reklam Kokan Hareketler Bunlar 8-)
Aslında asitçi şifacıdan çok büyücüyü andırıyor.
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

şifacı eğer dikkatli incelenirse yetenekler konusunda büyücü

eşya desteği ile savaşçı gibidir.

yeterki kullanım şeklini seç :D

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

konfucyus yazdı:
Lodosxagiravci yazdı:Konficyus kardes Senin Asit konusundaki yazından sonra aklıma asitci olma fikri baya bi yatti.Ama hala bazı süpelerim var.Sana bir kac sorum olucak.Ben Full Joker+cevriyedüzdüm yetenekleride dedigin gibi yaptım diyelim ortalama nekadar vururum asit ile.Bide büyücü Hatta savasci bile kestim dedin.Peki teketek vs demi kestin yoksa savasta mı.Yani ben Klan savaslarında büyücü gibi seri adam kesebilirmiyim asit ile.Birkac vurusunun fotosunu koyarsan süper olur Asitci olmaya cok megilliyim senınde tecrübelerinden yararlanmak gerekir ilerde pişman olmamam icin...

İyi Forumlar..
ortalama vuracağın asit hasarı yaratıkların direncine bağlı olmakla beraber 600 den aşağıya düşmez. ama asit ile keseceğin yaratığı bulursan eğer vurulşarın 900 ün altına düşmez.

büyücüyü asit ile kesmen muhtemel elinden kaçması hemen hemen imkansız gibi birşey ama şifacılıktan büyücülüğe terfi etmiş birine ras gelirsen eğer yatırman biraz zor olur çünkü şifacılığı bildiği için dezavantajlarınıda bilir. savaşçı kesmen muhtemel ama yeteneklerini iyi kullanan bir savaşçıya karşı zorlanırsın.

klanda eğer grupta 6 şifacının 6sıda asitci ise karşında hiçbir grup duramaz. velhasıl bunu eminönü sunucusunda 39 seviyede çoğu kişi hatırlar. ama asitçi klanda pek kullanışlı olmaz.

elimde resimlerim yok ama vuruşların resimlerini çektiğim zaman biara foruma atarım.

konfüçyüs
[/b]

Denemedim tabii ki ama 6 asitçi şifacı nasıl olucak ki o kadar iyi :(
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Şifacı” sayfasına dön