Konficyus kardes Senin Asit konusundaki yazından sonra aklıma asitci olma fikri baya bi yatti.Ama hala bazı süpelerim var.Sana bir kac sorum olucak.Ben Full Joker+cevriyedüzdüm yetenekleride dedigin gibi yaptım diyelim ortalama nekadar vururum asit ile.Bide büyücü Hatta savasci bile kestim dedin.Peki teketek vs demi kestin yoksa savasta mı.Yani ben Klan savaslarında büyücü gibi seri adam kesebilirmiyim asit ile.Birkac vurusunun fotosunu koyarsan süper olur Asitci olmaya cok megilliyim senınde tecrübelerinden yararlanmak gerekir ilerde pişman olmamam icin...
İyi Forumlar..
Konficyus 1dk ni ayırırmısın ÖNEMLİ
- Lodosxagiravci
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Konficyus 1dk ni ayırırmısın ÖNEMLİ

Lodosxagıravcı

- Orqanik
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Konficyus 1dk ni ayırırmısın ÖNEMLİ
aynn kardes saten büyük üstad etkilenmıcek gıbı yazmıyokı
:lol:
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Asitcilik insanın kendisinde de olması gereken birşey...
ortalama vuracağın asit hasarı yaratıkların direncine bağlı olmakla beraber 600 den aşağıya düşmez. ama asit ile keseceğin yaratığı bulursan eğer vurulşarın 900 ün altına düşmez.Lodosxagiravci yazdı:Konficyus kardes Senin Asit konusundaki yazından sonra aklıma asitci olma fikri baya bi yatti.Ama hala bazı süpelerim var.Sana bir kac sorum olucak.Ben Full Joker+cevriyedüzdüm yetenekleride dedigin gibi yaptım diyelim ortalama nekadar vururum asit ile.Bide büyücü Hatta savasci bile kestim dedin.Peki teketek vs demi kestin yoksa savasta mı.Yani ben Klan savaslarında büyücü gibi seri adam kesebilirmiyim asit ile.Birkac vurusunun fotosunu koyarsan süper olur Asitci olmaya cok megilliyim senınde tecrübelerinden yararlanmak gerekir ilerde pişman olmamam icin...
İyi Forumlar..
büyücüyü asit ile kesmen muhtemel elinden kaçması hemen hemen imkansız gibi birşey ama şifacılıktan büyücülüğe terfi etmiş birine ras gelirsen eğer yatırman biraz zor olur çünkü şifacılığı bildiği için dezavantajlarınıda bilir. savaşçı kesmen muhtemel ama yeteneklerini iyi kullanan bir savaşçıya karşı zorlanırsın.
klanda eğer grupta 6 şifacının 6sıda asitci ise karşında hiçbir grup duramaz. velhasıl bunu eminönü sunucusunda 39 seviyede çoğu kişi hatırlar. ama asitçi klanda pek kullanışlı olmaz.
elimde resimlerim yok ama vuruşların resimlerini çektiğim zaman biara foruma atarım.
konfüçyüs
[/b]
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- Lodosxagiravci
- Acemi Savaşçı
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
39 LevelDe TurnusoL merLın+Conk +Demircı DıLek bır set dızıp bıraz denemıstım Büyüculerın hepsını yenebıLıordum Savaşcıları yenmenın yoLu ıse savaşcı eğer buyüye dırenmesse+buyu kırıtık cok gelırse savaşcılarıda yenıordu...

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Asitçi Olmak Her Babayiğitin Harcı Değildir,
Hele Şifacıda Çömez Mertebesindeysen...
Seni Zorlar Tavsiye Etmem !
Ayrıca İmzamı Çalmışsın Hiç Hoş Değil Reklam Kokan Hareketler Bunlar
Ayrıca İmzamı Çalmışsın Hiç Hoş Değil Reklam Kokan Hareketler Bunlar
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Aslında asitçi şifacıdan çok büyücüyü andırıyor.HERACLEON yazdı:Asitçi Olmak Her Babayiğitin Harcı Değildir,
Ayrıca İmzamı Çalmışsın Hiç Hoş Değil Reklam Kokan Hareketler Bunlar![]()
şifacı eğer dikkatli incelenirse yetenekler konusunda büyücü
eşya desteği ile savaşçı gibidir.
yeterki kullanım şeklini seç
konfüçyüs
eşya desteği ile savaşçı gibidir.
yeterki kullanım şeklini seç
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
konfucyus yazdı:
ortalama vuracağın asit hasarı yaratıkların direncine bağlı olmakla beraber 600 den aşağıya düşmez. ama asit ile keseceğin yaratığı bulursan eğer vurulşarın 900 ün altına düşmez.Lodosxagiravci yazdı:Konficyus kardes Senin Asit konusundaki yazından sonra aklıma asitci olma fikri baya bi yatti.Ama hala bazı süpelerim var.Sana bir kac sorum olucak.Ben Full Joker+cevriyedüzdüm yetenekleride dedigin gibi yaptım diyelim ortalama nekadar vururum asit ile.Bide büyücü Hatta savasci bile kestim dedin.Peki teketek vs demi kestin yoksa savasta mı.Yani ben Klan savaslarında büyücü gibi seri adam kesebilirmiyim asit ile.Birkac vurusunun fotosunu koyarsan süper olur Asitci olmaya cok megilliyim senınde tecrübelerinden yararlanmak gerekir ilerde pişman olmamam icin...
İyi Forumlar..
büyücüyü asit ile kesmen muhtemel elinden kaçması hemen hemen imkansız gibi birşey ama şifacılıktan büyücülüğe terfi etmiş birine ras gelirsen eğer yatırman biraz zor olur çünkü şifacılığı bildiği için dezavantajlarınıda bilir. savaşçı kesmen muhtemel ama yeteneklerini iyi kullanan bir savaşçıya karşı zorlanırsın.
klanda eğer grupta 6 şifacının 6sıda asitci ise karşında hiçbir grup duramaz. velhasıl bunu eminönü sunucusunda 39 seviyede çoğu kişi hatırlar. ama asitçi klanda pek kullanışlı olmaz.
elimde resimlerim yok ama vuruşların resimlerini çektiğim zaman biara foruma atarım.
konfüçyüs
[/b]
Denemedim tabii ki ama 6 asitçi şifacı nasıl olucak ki o kadar iyi
Etolford ///// Eminönü //// Fierce