Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???

Mesaj gönderen HERACLEON »

Arkadaşlar Bu Bölümde Hepiniz Sadece Konfücyüs'den Değil Hepinizden İzlenimlerinizi Almak İstiyorum.

10-49 Arası Zehir ?
30-49 Arası Asit ?
40-49 Arası Çağrı ?

Bu Yeteneklerin Kasarken Ne Kolaylıklar Sağladığını;
Hangisiyle Kolay Kasıldığını;
Hangisinin Neden İşe Yaradığını yada Yaramadığını;
Hangi Yetenek Kombinasyonlarıyla Güzel ve Uyumlu Olduğunu Yazarsanız Hepimiz İçin Yararlı Olacağı Düşüncesindeyim.
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???

Mesaj gönderen konfucyus »

HERACLEON yazdı:Arkadaşlar Bu Bölümde Hepiniz Sadece Konfücyüs'den Değil Hepinizden İzlenimlerinizi Almak İstiyorum.

10-49 Arası Zehir ?
30-49 Arası Asit ?
40-49 Arası Çağrı ?

Hangi Yetenek Kombinasyonlarıyla Güzel ve Uyumlu Olduğunu Yazarsanız Hepimiz İçin Yararlı Olacağı Düşüncesindeyim.
söze ilk ben başlayayım.

10-29 seviye arası asit kesinlikle önerilir. çünkü kesime yardımcı başka bir eşyan yok. etkisi fazla yavaşlatıyo kesmesi kolay oluyo. yetenekleri basit (şifa -bilgisi-ruh kalkanı-zehir 15)
30-40 arası eşyaların durumuna göre asit öneririm. eğer alman eşyaların varsa asiti 1 tutup asitle çekip rahatça kesersin. burda zehiri önermem çünkü etkisi az bazı yaratıklarda hiç yok (kemik kafa, ruh çalan)
40-49 arası (49 olana kadar) çağrı kullanılır. tek kötü yanı ise kafasına göre takılması senin istediğine saldırmaması bazen dibindekine saldırmayıp ilerdekine saldırıyor olması.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???

Mesaj gönderen Petcarar »

konfucyus yazdı:
HERACLEON yazdı:Arkadaşlar Bu Bölümde Hepiniz Sadece Konfücyüs'den Değil Hepinizden İzlenimlerinizi Almak İstiyorum.

10-49 Arası Zehir ?
30-49 Arası Asit ?
40-49 Arası Çağrı ?

söze ilk ben başlayayım.

10-29 seviye arası asit kesinlikle önerilir. çünkü kesime yardımcı başka bir eşyan yok. etkisi fazla yavaşlatıyo kesmesi kolay oluyo. yetenekleri basit (şifa -bilgisi-ruh kalkanı-zehir 15)
30-40 arası eşyaların durumuna göre asit öneririm. eğer alman eşyaların varsa asiti 1 tutup asitle çekip rahatça kesersin. burda zehiri önermem çünkü etkisi az bazı yaratıklarda hiç yok (kemik kafa, ruh çalan)
40-49 arası (49 olana kadar) çağrı kullanılır. tek kötü yanı ise kafasına göre takılması senin istediğine saldırmaması bazen dibindekine saldırmayıp ilerdekine saldırıyor olması.

konfüçyüs
40-44 arası bi dizilim var mükemmel :D 2 karacin slotu + 1 bombayı alabiliyosun.Setin maliyeti de 1m :D

“Şifacı” sayfasına dön