Arkadaşlar Bu Bölümde Hepiniz Sadece Konfücyüs'den Değil Hepinizden İzlenimlerinizi Almak İstiyorum.
10-49 Arası Zehir ?
30-49 Arası Asit ?
40-49 Arası Çağrı ?
Bu Yeteneklerin Kasarken Ne Kolaylıklar Sağladığını;
Hangisiyle Kolay Kasıldığını;
Hangisinin Neden İşe Yaradığını yada Yaramadığını;
Hangi Yetenek Kombinasyonlarıyla Güzel ve Uyumlu Olduğunu Yazarsanız Hepimiz İçin Yararlı Olacağı Düşüncesindeyim.
Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???
Re: Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???
söze ilk ben başlayayım.HERACLEON yazdı:Arkadaşlar Bu Bölümde Hepiniz Sadece Konfücyüs'den Değil Hepinizden İzlenimlerinizi Almak İstiyorum.
10-49 Arası Zehir ?
30-49 Arası Asit ?
40-49 Arası Çağrı ?
Hangi Yetenek Kombinasyonlarıyla Güzel ve Uyumlu Olduğunu Yazarsanız Hepimiz İçin Yararlı Olacağı Düşüncesindeyim.
10-29 seviye arası asit kesinlikle önerilir. çünkü kesime yardımcı başka bir eşyan yok. etkisi fazla yavaşlatıyo kesmesi kolay oluyo. yetenekleri basit (şifa -bilgisi-ruh kalkanı-zehir 15)
30-40 arası eşyaların durumuna göre asit öneririm. eğer alman eşyaların varsa asiti 1 tutup asitle çekip rahatça kesersin. burda zehiri önermem çünkü etkisi az bazı yaratıklarda hiç yok (kemik kafa, ruh çalan)
40-49 arası (49 olana kadar) çağrı kullanılır. tek kötü yanı ise kafasına göre takılması senin istediğine saldırmaması bazen dibindekine saldırmayıp ilerdekine saldırıyor olması.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yetenek Denemeleri ve Sonuçlar ???
40-44 arası bi dizilim var mükemmelkonfucyus yazdı:söze ilk ben başlayayım.HERACLEON yazdı:Arkadaşlar Bu Bölümde Hepiniz Sadece Konfücyüs'den Değil Hepinizden İzlenimlerinizi Almak İstiyorum.
10-49 Arası Zehir ?
30-49 Arası Asit ?
40-49 Arası Çağrı ?
10-29 seviye arası asit kesinlikle önerilir. çünkü kesime yardımcı başka bir eşyan yok. etkisi fazla yavaşlatıyo kesmesi kolay oluyo. yetenekleri basit (şifa -bilgisi-ruh kalkanı-zehir 15)
30-40 arası eşyaların durumuna göre asit öneririm. eğer alman eşyaların varsa asiti 1 tutup asitle çekip rahatça kesersin. burda zehiri önermem çünkü etkisi az bazı yaratıklarda hiç yok (kemik kafa, ruh çalan)
40-49 arası (49 olana kadar) çağrı kullanılır. tek kötü yanı ise kafasına göre takılması senin istediğine saldırmaması bazen dibindekine saldırmayıp ilerdekine saldırıyor olması.
konfüçyüs