Arkadaşlar Hesabıma 01.02.2010 tarihinde giren onskyexinfoo adlı şahıs Bölgeden Siyaset yapmış ve rahatsız edici davranışlar sergilemiştir.Bunun üzerine Hesabım bloke edilmiş Ancak Mynet'ime gelen mesaj da 04.02.2010 a kadar bloke olduğum karakter transferinde ise 27.10.2012 ye kadar bloke olduğumu görmüş bulunmaktayım.Lütfen bu hatayı düzeltmekle birlikte bana yardımcı olunuz...
Mchakany
Lütfen Bilgilendirin Beni...!
Lütfen Bilgilendirin Beni...!
Mcteam
Gelişmiş Meranın Gelişmiş Loncası "McTeam"
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Lütfen Bilgilendirin Beni...!
Efendim buraya İletiniz Sorununuzu.McTeam yazdı:Arkadaşlar Hesabıma 01.02.2010 tarihinde giren onskyexinfoo adlı şahıs Bölgeden Siyaset yapmış ve rahatsız edici davranışlar sergilemiştir.Bunun üzerine Hesabım bloke edilmiş Ancak Mynet'ime gelen mesaj da 04.02.2010 a kadar bloke olduğum karakter transferinde ise 27.10.2012 ye kadar bloke olduğumu görmüş bulunmaktayım.Lütfen bu hatayı düzeltmekle birlikte bana yardımcı olunuz...
Mchakany
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
ya kardeş bu kaçıncı iletim ama hala cevap yok...Madem cevap veren yok neden öyle bi bölüm açıolar?
Mcteam
Yani insaf Yapmadığım birşeyden ötürü 3.5 senelik Emeğim gidiyor ya insaf.. :evil:McTeam yazdı:ya kardeş bu kaçıncı iletim ama hala cevap yok...Madem cevap veren yok neden öyle bi bölüm açıolar?
Mcteam
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
McTeam yazdı:Yani insaf Yapmadığım birşeyden ötürü 3.5 senelik Emeğim gidiyor ya insaf.. :evil:McTeam yazdı:ya kardeş bu kaçıncı iletim ama hala cevap yok...Madem cevap veren yok neden öyle bi bölüm açıolar?
Aslında bu senin suçun hesabnın şifresini kimseye vermiceksin yada keyloger gibi şeylerede dikkat ediceksin yani ben 1 kere soyuldum odur budur kardeşim dışında kimse şifremi bilmez
Ottomanxölümsüz anısına
Merhabalar
Hesabınızla alakalı yapılan her türlü rol/ davranış / alışveriş ve benzeri, yada kural ihlali sizi bağlar.
Kullanıcı şifrenizi kimsey ile paylaşmamalısınız.
Hesabınıza bilginiz haricinde birileri giriyor ise en kısa zamanda , üye bilgilerinizi değiştirmeniz, yada kullandığınız mail adresinin yetkililerine ulaşarak yardım istemelisiniz .
Hesabınızla alakalı yapılan her türlü rol/ davranış / alışveriş ve benzeri, yada kural ihlali sizi bağlar.
Kullanıcı şifrenizi kimsey ile paylaşmamalısınız.
Hesabınıza bilginiz haricinde birileri giriyor ise en kısa zamanda , üye bilgilerinizi değiştirmeniz, yada kullandığınız mail adresinin yetkililerine ulaşarak yardım istemelisiniz .