Lütfen Bilgilendirin Beni...!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
McTeam
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Lütfen Bilgilendirin Beni...!

Mesaj gönderen McTeam »

Arkadaşlar Hesabıma 01.02.2010 tarihinde giren onskyexinfoo adlı şahıs Bölgeden Siyaset yapmış ve rahatsız edici davranışlar sergilemiştir.Bunun üzerine Hesabım bloke edilmiş Ancak Mynet'ime gelen mesaj da 04.02.2010 a kadar bloke olduğum karakter transferinde ise 27.10.2012 ye kadar bloke olduğumu görmüş bulunmaktayım.Lütfen bu hatayı düzeltmekle birlikte bana yardımcı olunuz...

Mchakany
Mcteam

Gelişmiş Meranın Gelişmiş Loncası "McTeam"
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Lütfen Bilgilendirin Beni...!

Mesaj gönderen zodiak2009 »

McTeam yazdı:Arkadaşlar Hesabıma 01.02.2010 tarihinde giren onskyexinfoo adlı şahıs Bölgeden Siyaset yapmış ve rahatsız edici davranışlar sergilemiştir.Bunun üzerine Hesabım bloke edilmiş Ancak Mynet'ime gelen mesaj da 04.02.2010 a kadar bloke olduğum karakter transferinde ise 27.10.2012 ye kadar bloke olduğumu görmüş bulunmaktayım.Lütfen bu hatayı düzeltmekle birlikte bana yardımcı olunuz...

Mchakany
Efendim buraya İletiniz Sorununuzu.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Kullanıcı avatarı
McTeam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen McTeam »

ya kardeş bu kaçıncı iletim ama hala cevap yok...Madem cevap veren yok neden öyle bi bölüm açıolar?
Mcteam

Kullanıcı avatarı
McTeam
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen McTeam »

McTeam yazdı:ya kardeş bu kaçıncı iletim ama hala cevap yok...Madem cevap veren yok neden öyle bi bölüm açıolar?
Yani insaf Yapmadığım birşeyden ötürü 3.5 senelik Emeğim gidiyor ya insaf.. :evil:
Mcteam

Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

McTeam yazdı:
McTeam yazdı:ya kardeş bu kaçıncı iletim ama hala cevap yok...Madem cevap veren yok neden öyle bi bölüm açıolar?
Yani insaf Yapmadığım birşeyden ötürü 3.5 senelik Emeğim gidiyor ya insaf.. :evil:

Aslında bu senin suçun hesabnın şifresini kimseye vermiceksin yada keyloger gibi şeylerede dikkat ediceksin yani ben 1 kere soyuldum odur budur kardeşim dışında kimse şifremi bilmez
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Hesabınızla alakalı yapılan her türlü rol/ davranış / alışveriş ve benzeri, yada kural ihlali sizi bağlar.

Kullanıcı şifrenizi kimsey ile paylaşmamalısınız.
Hesabınıza bilginiz haricinde birileri giriyor ise en kısa zamanda , üye bilgilerinizi değiştirmeniz, yada kullandığınız mail adresinin yetkililerine ulaşarak yardım istemelisiniz .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön