Bilgilendirme...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Bilgilendirme...

Mesaj gönderen Doktordoctor »

merhaba acısıyla tatlısıyla yaklaşık 2.5 senedır bunyesınde bulunduğum GÖKx loncası ıle ilişiğimi su an itibarı ile kesmiş bulunmaktayım beraber ıyı gunler gecırdık oyunu oyun gıbı oynadık ama son zamanlarda gelişen olaylar benim canımı cok sıkmaya başladı.bu kararı tamamen kendım vermış bulunmaktayım. bır zamanlar katılmayı hayal ettıgım GÖKx loncasından suan ayrılmıs bulunuyorum bende kımın hakkı varsa sonuna kadar helal olsun sızde hakkınızı helal edin. başta Ömer(yarar) ve Hilal(artemis) olmak uzere ensar(karasulu) sinan(talenss) osman ve yusuf (daimon) murat (bydirect) hüseyin caner(sinyor) irfan(garll) ibrahim(bybold) esmanur ve unuttugum kişilere sonsuz teşekkur edıyorum selametle...
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Bilgilendirme...

GÖKxKaTy ısımlı sıfacımın adını katy olarak degıstırdım savascımıda en kısa surede degıstırıcem.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Doktordoctor yazdı:merhaba acısıyla tatlısıyla yaklaşık 2.5 senedır bunyesınde bulunduğum GÖKx loncası ıle ilişiğimi su an itibarı ile kesmiş bulunmaktayım beraber ıyı gunler gecırdık oyunu oyun gıbı oynadık ama son zamanlarda gelişen olaylar benim canımı cok sıkmaya başladı.bu kararı tamamen kendım vermış bulunmaktayım. bır zamanlar katılmayı hayal ettıgım GÖKx loncasından suan ayrılmıs bulunuyorum bende kımın hakkı varsa sonuna kadar helal olsun sızde hakkınızı helal edin. başta Ömer(yarar) ve Hilal(artemis) olmak uzere ensar(karasulu) sinan(talenss) osman ve yusuf (daimon) murat (bydirect) hüseyin caner(sinyor) irfan(garll) ibrahim(bybold) esmanur ve unuttugum kişilere sonsuz teşekkur edıyorum selametle...
Gökx Loncası En sagLam adamLarnı kaybedıyo ve guc kaybına ugruyo hayırLısı..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
Directx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen Directx »

Filiz karar senin tercih senin diyecek sözüm yok.Kapımız her zaman açıktır bunu unutma a.e.o.Bu arada bu daha ilk kayıplarımız devamı gelecektir kesin öyle düşünüyorum.Biz bize yeteriz 5 kişide kalırız 3 kişide biz böylede yeteriz.Kayıplarımızın devamı gelecek...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect
Resim
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Directx yazdı:Filiz karar senin tercih senin diyecek sözüm yok.Kapımız her zaman açıktır bunu unutma a.e.o.Bu arada bu daha ilk kayıplarımız devamı gelecektir kesin öyle düşünüyorum.Biz bize yeteriz 5 kişide kalırız 3 kişide biz böylede yeteriz.Kayıplarımızın devamı gelecek...
GÖKx loncası şu an kaç kişi?
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Directx yazdı:Filiz karar senin tercih senin diyecek sözüm yok.Kapımız her zaman açıktır bunu unutma a.e.o.Bu arada bu daha ilk kayıplarımız devamı gelecektir kesin öyle düşünüyorum.Biz bize yeteriz 5 kişide kalırız 3 kişide biz böylede yeteriz.Kayıplarımızın devamı gelecek...
teşekkürler murat. zaten ben gökx loncasına katıldıgım zaman 4 kişiydik yani yaklaşık 2.5 sene oluyor :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
talenss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen talenss »

Doktordoctor yazdı:merhaba acısıyla tatlısıyla yaklaşık 2.5 senedır bunyesınde bulunduğum GÖKx loncası ıle ilişiğimi su an itibarı ile kesmiş bulunmaktayım beraber ıyı gunler gecırdık oyunu oyun gıbı oynadık ama son zamanlarda gelişen olaylar benim canımı cok sıkmaya başladı.bu kararı tamamen kendım vermış bulunmaktayım. bır zamanlar katılmayı hayal ettıgım GÖKx loncasından suan ayrılmıs bulunuyorum bende kımın hakkı varsa sonuna kadar helal olsun sızde hakkınızı helal edin. başta Ömer(yarar) ve Hilal(artemis) olmak uzere ensar(karasulu) sinan(talenss) osman ve yusuf (daimon) murat (bydirect) hüseyin caner(sinyor) irfan(garll) ibrahim(bybold) esmanur ve unuttugum kişilere sonsuz teşekkur edıyorum selametle...

Merhaba Filiz

Hayırlısı olsun Filiz, benden yana bir hakkım varsa helal olsun.

İyi forumlar.
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

GÖK Te sevdiğim 1 adet adam var o da ensar :)
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen NoobHide »

GöKxYarRock [Ben] Aramıza Katıldı Savaşçısına Ejder Üretiyoruz Şimdi :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek:
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

konuyu saptırmayın lutfen
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)

“Genel Sohbet” sayfasına dön