Bilgilendirme...
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Sancak
Bilgilendirme...
merhaba acısıyla tatlısıyla yaklaşık 2.5 senedır bunyesınde bulunduğum GÖKx loncası ıle ilişiğimi su an itibarı ile kesmiş bulunmaktayım beraber ıyı gunler gecırdık oyunu oyun gıbı oynadık ama son zamanlarda gelişen olaylar benim canımı cok sıkmaya başladı.bu kararı tamamen kendım vermış bulunmaktayım. bır zamanlar katılmayı hayal ettıgım GÖKx loncasından suan ayrılmıs bulunuyorum bende kımın hakkı varsa sonuna kadar helal olsun sızde hakkınızı helal edin. başta Ömer(yarar) ve Hilal(artemis) olmak uzere ensar(karasulu) sinan(talenss) osman ve yusuf (daimon) murat (bydirect) hüseyin caner(sinyor) irfan(garll) ibrahim(bybold) esmanur ve unuttugum kişilere sonsuz teşekkur edıyorum selametle...
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

Re: Bilgilendirme...
GÖKxKaTy ısımlı sıfacımın adını katy olarak degıstırdım savascımıda en kısa surede degıstırıcem.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Gökx Loncası En sagLam adamLarnı kaybedıyo ve guc kaybına ugruyo hayırLısı..Doktordoctor yazdı:merhaba acısıyla tatlısıyla yaklaşık 2.5 senedır bunyesınde bulunduğum GÖKx loncası ıle ilişiğimi su an itibarı ile kesmiş bulunmaktayım beraber ıyı gunler gecırdık oyunu oyun gıbı oynadık ama son zamanlarda gelişen olaylar benim canımı cok sıkmaya başladı.bu kararı tamamen kendım vermış bulunmaktayım. bır zamanlar katılmayı hayal ettıgım GÖKx loncasından suan ayrılmıs bulunuyorum bende kımın hakkı varsa sonuna kadar helal olsun sızde hakkınızı helal edin. başta Ömer(yarar) ve Hilal(artemis) olmak uzere ensar(karasulu) sinan(talenss) osman ve yusuf (daimon) murat (bydirect) hüseyin caner(sinyor) irfan(garll) ibrahim(bybold) esmanur ve unuttugum kişilere sonsuz teşekkur edıyorum selametle...
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- Directx
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Filiz karar senin tercih senin diyecek sözüm yok.Kapımız her zaman açıktır bunu unutma a.e.o.Bu arada bu daha ilk kayıplarımız devamı gelecektir kesin öyle düşünüyorum.Biz bize yeteriz 5 kişide kalırız 3 kişide biz böylede yeteriz.Kayıplarımızın devamı gelecek...
Hayattaki en büyük eğlencem; başkalarının ''Yapamazsın.'' dediği şeyleri başarmaktır.
ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

ByDIReCT
Directxşifa
Bydirect

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

GÖKx loncası şu an kaç kişi?Directx yazdı:Filiz karar senin tercih senin diyecek sözüm yok.Kapımız her zaman açıktır bunu unutma a.e.o.Bu arada bu daha ilk kayıplarımız devamı gelecektir kesin öyle düşünüyorum.Biz bize yeteriz 5 kişide kalırız 3 kişide biz böylede yeteriz.Kayıplarımızın devamı gelecek...
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

teşekkürler murat. zaten ben gökx loncasına katıldıgım zaman 4 kişiydik yani yaklaşık 2.5 sene oluyorDirectx yazdı:Filiz karar senin tercih senin diyecek sözüm yok.Kapımız her zaman açıktır bunu unutma a.e.o.Bu arada bu daha ilk kayıplarımız devamı gelecektir kesin öyle düşünüyorum.Biz bize yeteriz 5 kişide kalırız 3 kişide biz böylede yeteriz.Kayıplarımızın devamı gelecek...
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Doktordoctor yazdı:merhaba acısıyla tatlısıyla yaklaşık 2.5 senedır bunyesınde bulunduğum GÖKx loncası ıle ilişiğimi su an itibarı ile kesmiş bulunmaktayım beraber ıyı gunler gecırdık oyunu oyun gıbı oynadık ama son zamanlarda gelişen olaylar benim canımı cok sıkmaya başladı.bu kararı tamamen kendım vermış bulunmaktayım. bır zamanlar katılmayı hayal ettıgım GÖKx loncasından suan ayrılmıs bulunuyorum bende kımın hakkı varsa sonuna kadar helal olsun sızde hakkınızı helal edin. başta Ömer(yarar) ve Hilal(artemis) olmak uzere ensar(karasulu) sinan(talenss) osman ve yusuf (daimon) murat (bydirect) hüseyin caner(sinyor) irfan(garll) ibrahim(bybold) esmanur ve unuttugum kişilere sonsuz teşekkur edıyorum selametle...
Merhaba Filiz
Hayırlısı olsun Filiz, benden yana bir hakkım varsa helal olsun.
İyi forumlar.
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
GÖK Te sevdiğim 1 adet adam var o da ensar
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
GöKxYarRock [Ben] Aramıza Katıldı Savaşçısına Ejder Üretiyoruz Şimdi :mrgreen: :mrgreen: :geek: :geek:
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi