Gizemlii

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
gizem70
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Gizemlii

Mesaj gönderen gizem70 »

meran sunucusunda benim Gizemlii adlı çarım hiç kimseye hakaret argo sözler söylemediğim halde haksız yere susturlma cezası yedi bunun düzeltilmesini istiyorum :evil:
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Ace Of Spades

Re: Gizemlii

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek Ekibine adresine girip , ceza itiraz kısmını seçiniz. Destek Ekibi ile iletişime geçip , cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bu tarz konulara forum üzerinden cevap alamazsınız..

İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

ISTANBULFATIHI yazdı:cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek Ekibine adresine girip , ceza itiraz kısmını seçiniz. Destek Ekibi ile iletişime geçip , cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bu tarz konulara forum üzerinden cevap alamazsınız..

6 gün önce 5 günlük susturulma cezama itiraz etmiştim dün açtılar ve hala e-posta yok.. yönetim süper çalışıyor :D
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
haydegidelummmm
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen haydegidelummmm »

DeathxShock yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek Ekibine adresine girip , ceza itiraz kısmını seçiniz. Destek Ekibi ile iletişime geçip , cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bu tarz konulara forum üzerinden cevap alamazsınız..

6 gün önce 5 günlük susturulma cezama itiraz etmiştim dün açtılar ve hala e-posta yok.. yönetim süper çalışıyor :D
:roll:
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir =D .]

TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

Resim
Kullanıcı avatarı
jakups90
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen jakups90 »

6 gün önce 5 günlük susturulma cezama itiraz etmiştim dün açtılar ve hala e-posta yok.. yönetim süper çalışıyor

Yönetimi Bu hassaslıklarından dolayı tebrik ediyorum susturulma moda oldu bu aralar zaten okullar açılsada oyun çoluk çocuktan kurtulsa..

İyi forumlar

Jakupss (49) ASİJaKuPs (49) Jakupsss
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren

Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa

The Power Of Dreams HONDA
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön