Gizemlii
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Gizemlii
cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek Ekibine adresine girip , ceza itiraz kısmını seçiniz. Destek Ekibi ile iletişime geçip , cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bu tarz konulara forum üzerinden cevap alamazsınız..
İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
6 gün önce 5 günlük susturulma cezama itiraz etmiştim dün açtılar ve hala e-posta yok.. yönetim süper çalışıyorISTANBULFATIHI yazdı:cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek Ekibine adresine girip , ceza itiraz kısmını seçiniz. Destek Ekibi ile iletişime geçip , cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bu tarz konulara forum üzerinden cevap alamazsınız..
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- haydegidelummmm
- Cin Avcısı

:roll:DeathxShock yazdı:6 gün önce 5 günlük susturulma cezama itiraz etmiştim dün açtılar ve hala e-posta yok.. yönetim süper çalışıyorISTANBULFATIHI yazdı:cezanın yersiz olduğunu düşünüyorsanız Destek Ekibine adresine girip , ceza itiraz kısmını seçiniz. Destek Ekibi ile iletişime geçip , cevap gelmesini beklemeniz gerekmektedir. Aksi takdirde bu tarz konulara forum üzerinden cevap alamazsınız..
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir
.]
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

[Tamamen Bana Aittir
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

- jakups90
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Vuslatt
6 gün önce 5 günlük susturulma cezama itiraz etmiştim dün açtılar ve hala e-posta yok.. yönetim süper çalışıyor
Yönetimi Bu hassaslıklarından dolayı tebrik ediyorum susturulma moda oldu bu aralar zaten okullar açılsada oyun çoluk çocuktan kurtulsa..
İyi forumlar
Jakupss (49) ASİJaKuPs (49) Jakupsss
Jakupss (49) (^) Ecel Getiren
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA
Jakupsss (49) (^) Mevlana Asa
The Power Of Dreams HONDA