Oyunda bazı yaratıklar gölge seklinde oluyor vede görünmüyorlar.
Büyücümle Cin Mağrasında Sayısız Cin kesiyorum misal olarak yerde 10 torba görünüyor cinlerden düşün.
Lakin oyundan çıkıp yani F4 Çekip oyuna girdiğimde yerde 10 yerine 20 torba olduğunu görüyorum.
Aynı şekilde Cin kesiyorum yada herhangi bir yaratık yerde hiç bir torba görünmüyor ama oyundan çıkıp yeniden giriş yaptığımda yerde yaratıklardan düşmüş torbalar görüyorum.
Aynı Şekilde yaratık kesiyorum ortada torba yok menzilden çıkıyorum geri geldiğimde bakıyorumki ölmüş yaratıktan torba düşmüş yerde duruyor..
Sizce bu bir oyun hatasımı pc le alakalı ekran kartına bağlı bir hatamı veya oyunun ayarlarıyla ilgili bir sorundur.
Yardımlarnız bekliyorum teşekkürler..
Oyun Hatasımı Pc Sorunumu
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Oyun Hatasımı Pc Sorunumu
Ekrankartı ve işlemci ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.bug'a benziyor ama değil.

LEPRECHAUN
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Oyundan kaynaklı olduğu kesin. çünkü; her oyuncuda aynı yaratık belirttiğiniz gibi sorunlu oluyoLEPRECHAUN yazdı:Ekrankartı ve işlemci ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.bug'a benziyor ama değil.
Dediğinde haklısın ama arkadasın bahsettiği torbalarda gözükmüyorJogaBonito17 yazdı: Oyundan kaynaklı olduğu kesin. çünkü; her oyuncuda aynı yaratık belirttiğiniz gibi sorunlu oluyo
:arrow:
LEPRECHAUN yazdı:Ekrankartı ve işlemci ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.bug'a benziyor ama değil.
Adı AŞK bu eziyeTin..!