Oyun Hatasımı Pc Sorunumu

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kuzgun
İskele Babası
İskele Babası

Oyun Hatasımı Pc Sorunumu

Mesaj gönderen kuzgun »

Oyunda bazı yaratıklar gölge seklinde oluyor vede görünmüyorlar.
Büyücümle Cin Mağrasında Sayısız Cin kesiyorum misal olarak yerde 10 torba görünüyor cinlerden düşün.
Lakin oyundan çıkıp yani F4 Çekip oyuna girdiğimde yerde 10 yerine 20 torba olduğunu görüyorum.
Aynı şekilde Cin kesiyorum yada herhangi bir yaratık yerde hiç bir torba görünmüyor ama oyundan çıkıp yeniden giriş yaptığımda yerde yaratıklardan düşmüş torbalar görüyorum.
Aynı Şekilde yaratık kesiyorum ortada torba yok menzilden çıkıyorum geri geldiğimde bakıyorumki ölmüş yaratıktan torba düşmüş yerde duruyor..
Sizce bu bir oyun hatasımı pc le alakalı ekran kartına bağlı bir hatamı veya oyunun ayarlarıyla ilgili bir sorundur.
Yardımlarnız bekliyorum teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Oyun Hatasımı Pc Sorunumu

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Ekrankartı ve işlemci ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.bug'a benziyor ama değil.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

LEPRECHAUN yazdı:Ekrankartı ve işlemci ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.bug'a benziyor ama değil.
Oyundan kaynaklı olduğu kesin. çünkü; her oyuncuda aynı yaratık belirttiğiniz gibi sorunlu oluyo
TeXaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TeXaS »

JogaBonito17 yazdı: Oyundan kaynaklı olduğu kesin. çünkü; her oyuncuda aynı yaratık belirttiğiniz gibi sorunlu oluyo
Dediğinde haklısın ama arkadasın bahsettiği torbalarda gözükmüyor :)

:arrow:
LEPRECHAUN yazdı:Ekrankartı ve işlemci ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.bug'a benziyor ama değil.
Adı AŞK bu eziyeTin..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön