24 saat olmadı daha . EL İNSAF yaw

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
halim
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

24 saat olmadı daha . EL İNSAF yaw

Mesaj gönderen halim »

Resim

Resim

24saat olmadı daha 2.kez param çalındı el insaf ya ne kadar karaktersin insanlar war ya bu oyunda epe alıcam die 400m ye anlastım 200mden fazla para akatarılmıor die 200m siniverdim 200 mde epeyi alırken vercekdim hem para gitti hem epe hemde oyun a olan herseyim 2günde 260*m ya ne demek belki bu oyunda o parayı bir arada görmeyen yüzlerce adam vardır ayıp wala ayıp bu ezumubarek günü günde hiç mi insafınız yok bu ne adilik.
LONCA Yirmi Üç
HALİMMAREŞAL ^
Kullanıcı avatarı
BIcisimYAKLASIYO
İskele Babası
İskele Babası

Re: 24 saat olmadı daha . EL İNSAF yaw

Mesaj gönderen BIcisimYAKLASIYO »

halim yazdı:Resim

Resim

24saat olmadı daha 2.kez param çalındı el insaf ya ne kadar karaktersin insanlar war ya bu oyunda epe alıcam die 400m ye anlastım 200mden fazla para akatarılmıor die 200m siniverdim 200 mde epeyi alırken vercekdim hem para gitti hem epe hemde oyun a olan herseyim 2günde 260*m ya ne demek belki bu oyunda o parayı bir arada görmeyen yüzlerce adam vardır ayıp wala ayıp bu ezumubarek günü günde hiç mi insafınız yok bu ne adilik.

Kardeşim bence sendede hata var çünkü öyle biri olduğunu bile ilk defa gördüm yani böyle bir insana 200m nasıl verdin hiç anlamıyorum her epesi olan güvenilir değilidr. Eğer sağlam ve ismi olan biri olsa neyse derim nasıl yapmış :) Geçmiş Olsun... :|
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen qwertoy »

Hayır yani kardeşim bu paraların çalınması senin suçun her karşına gelene güvenecekmisin böyle böyle konular görünce vallaha şaşırıyorum insanlar o paraları kazanmak için ne kadar uğraşır günlerce haftalarca uğraşır ama yinede kazanamadığı olur zaman geçirir siz 5 level bi karaktere hiçbir güvence kefil olmadan gidip 200 m verirsiniz bide gelip foruma el insaf diye konu açarsınız kusura bakmayın ama bu sizin kerizliğinizden kaynaklanan bir sorun iftardan sonra soğuk bi bardak su için iyi gelir.
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
halim
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen halim »

qwertoy yazdı:Hayır yani kardeşim bu paraların çalınması senin suçun her karşına gelene güvenecekmisin böyle böyle konular görünce vallaha şaşırıyorum insanlar o paraları kazanmak için ne kadar uğraşır günlerce haftalarca uğraşır ama yinede kazanamadığı olur zaman geçirir siz 5 level bi karaktere hiçbir güvence kefil olmadan gidip 200 m verirsiniz bide gelip foruma el insaf diye konu açarsınız kusura bakmayın ama bu sizin kerizliğinizden kaynaklanan bir sorun iftardan sonra soğuk bi bardak su için iyi gelir.

iyi güzel hoş diorsunda zaten direk 200mden fazla veremorsun 400m ye alacagın seyi nasıl alacaksın bi atraf fedakarlık edecek demi bu fedakarlıgı ben ettim aldım alacagımı.
LONCA Yirmi Üç
HALİMMAREŞAL ^
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Bu devirde iyi niyetli olmayacaksın arkadaş :!: Çok üzüldüm adına :(
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen koLopere »

Kardeş vallahi geçmiş olsun ama bütün suç sende :( 49 un geldiğinin ilk ayı Eminönünde tek urban seti sen dizmiştin,200 milyona satıcam diye yine bir hırsıza kaptırmıştın hatırlıyorum :( İnşallah bu ders olur sana.
Resim
( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )

> ! EMiN ! <
[/center]
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

adına çok üzüldüm :?
Kullanıcı avatarı
IIIHaSaNIII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIIHaSaNIII »

qwertoy yazdı:Hayır yani kardeşim bu paraların çalınması senin suçun her karşına gelene güvenecekmisin böyle böyle konular görünce vallaha şaşırıyorum insanlar o paraları kazanmak için ne kadar uğraşır günlerce haftalarca uğraşır ama yinede kazanamadığı olur zaman geçirir siz 5 level bi karaktere hiçbir güvence kefil olmadan gidip 200 m verirsiniz bide gelip foruma el insaf diye konu açarsınız kusura bakmayın ama bu sizin kerizliğinizden kaynaklanan bir sorun iftardan sonra soğuk bi bardak su için iyi gelir.
Adam Haklı Beyler Dağılın ;)
Alkolikbüyü-IIHasaNII

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xHaRuNx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xHaRuNx »

Afrodisyak yazdı:Bu devirde iyi niyetli olmayacaksın arkadaş :!: Çok üzüldüm adına :(
Aynen abi Herkesi kendin gibi sanmıcaksın :x
Gecmiş oLsun Kardeş :(
xHaRuNx

Drcaglar

Lonca
EFSANELER
Kullanıcı avatarı
Tarantulaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Tarantulaa »

sözüm sana değil ama genelde bu parası çok olup nereye harcayacağını bilmeyenlere oluyor bize item satsan 500 bin için pazarlık yapsak vermezsiniz gidip 200 m yi nereye nasıl güvenilir bilmeden basarsınız zaten adam 5 lvl neyine güvendin ki yukarda dedikleri gibi güvenilir ismi bilinen biri olsa verilrdi o zaman 1 epe olmuş en az 500 m sana satıyor adam 400 m den azacık burdan düşünmen lazımdı derim geçmiş olsun ne diyelim zaten oyun sıkdıkca sıkıyor birde bu emek hırsızları çıktı hepden soğuyoruz oyundan
Tarantulaa

“Genel Sohbet” sayfasına dön