24saat olmadı daha 2.kez param çalındı el insaf ya ne kadar karaktersin insanlar war ya bu oyunda epe alıcam die 400m ye anlastım 200mden fazla para akatarılmıor die 200m siniverdim 200 mde epeyi alırken vercekdim hem para gitti hem epe hemde oyun a olan herseyim 2günde 260*m ya ne demek belki bu oyunda o parayı bir arada görmeyen yüzlerce adam vardır ayıp wala ayıp bu ezumubarek günü günde hiç mi insafınız yok bu ne adilik.
24saat olmadı daha 2.kez param çalındı el insaf ya ne kadar karaktersin insanlar war ya bu oyunda epe alıcam die 400m ye anlastım 200mden fazla para akatarılmıor die 200m siniverdim 200 mde epeyi alırken vercekdim hem para gitti hem epe hemde oyun a olan herseyim 2günde 260*m ya ne demek belki bu oyunda o parayı bir arada görmeyen yüzlerce adam vardır ayıp wala ayıp bu ezumubarek günü günde hiç mi insafınız yok bu ne adilik.
Kardeşim bence sendede hata var çünkü öyle biri olduğunu bile ilk defa gördüm yani böyle bir insana 200m nasıl verdin hiç anlamıyorum her epesi olan güvenilir değilidr. Eğer sağlam ve ismi olan biri olsa neyse derim nasıl yapmış Geçmiş Olsun... :|
Hayır yani kardeşim bu paraların çalınması senin suçun her karşına gelene güvenecekmisin böyle böyle konular görünce vallaha şaşırıyorum insanlar o paraları kazanmak için ne kadar uğraşır günlerce haftalarca uğraşır ama yinede kazanamadığı olur zaman geçirir siz 5 level bi karaktere hiçbir güvence kefil olmadan gidip 200 m verirsiniz bide gelip foruma el insaf diye konu açarsınız kusura bakmayın ama bu sizin kerizliğinizden kaynaklanan bir sorun iftardan sonra soğuk bi bardak su için iyi gelir.
qwertoy yazdı:Hayır yani kardeşim bu paraların çalınması senin suçun her karşına gelene güvenecekmisin böyle böyle konular görünce vallaha şaşırıyorum insanlar o paraları kazanmak için ne kadar uğraşır günlerce haftalarca uğraşır ama yinede kazanamadığı olur zaman geçirir siz 5 level bi karaktere hiçbir güvence kefil olmadan gidip 200 m verirsiniz bide gelip foruma el insaf diye konu açarsınız kusura bakmayın ama bu sizin kerizliğinizden kaynaklanan bir sorun iftardan sonra soğuk bi bardak su için iyi gelir.
iyi güzel hoş diorsunda zaten direk 200mden fazla veremorsun 400m ye alacagın seyi nasıl alacaksın bi atraf fedakarlık edecek demi bu fedakarlıgı ben ettim aldım alacagımı.
Kardeş vallahi geçmiş olsun ama bütün suç sende 49 un geldiğinin ilk ayı Eminönünde tek urban seti sen dizmiştin,200 milyona satıcam diye yine bir hırsıza kaptırmıştın hatırlıyorum İnşallah bu ders olur sana.
qwertoy yazdı:Hayır yani kardeşim bu paraların çalınması senin suçun her karşına gelene güvenecekmisin böyle böyle konular görünce vallaha şaşırıyorum insanlar o paraları kazanmak için ne kadar uğraşır günlerce haftalarca uğraşır ama yinede kazanamadığı olur zaman geçirir siz 5 level bi karaktere hiçbir güvence kefil olmadan gidip 200 m verirsiniz bide gelip foruma el insaf diye konu açarsınız kusura bakmayın ama bu sizin kerizliğinizden kaynaklanan bir sorun iftardan sonra soğuk bi bardak su için iyi gelir.
sözüm sana değil ama genelde bu parası çok olup nereye harcayacağını bilmeyenlere oluyor bize item satsan 500 bin için pazarlık yapsak vermezsiniz gidip 200 m yi nereye nasıl güvenilir bilmeden basarsınız zaten adam 5 lvl neyine güvendin ki yukarda dedikleri gibi güvenilir ismi bilinen biri olsa verilrdi o zaman 1 epe olmuş en az 500 m sana satıyor adam 400 m den azacık burdan düşünmen lazımdı derim geçmiş olsun ne diyelim zaten oyun sıkdıkca sıkıyor birde bu emek hırsızları çıktı hepden soğuyoruz oyundan