Yönetici mi,kim birisinden mi bahsediyorsun ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
CaMeL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Yönetici mi,kim birisinden mi bahsediyorsun ?

Mesaj gönderen CaMeL »

Selamın Aleyküm

Bu konuyu acmamın sebebi oyun GM,YÖNETİCİ vb. diye nitelendirdiginiz fakat ne oldukları belli olmayan kişiliklere ;

Uzun zamandır kullandıgım İbni İbni (Erkek Şifacı) ceketimin üzerimden cıkartıp yansıtırken kayboldu.Bunu Dün Destege Mesaj atmama ragmen Gelen Mesajda :

Merhabalar:
Eşyanız NPC ye satılmış olarak görünüyor. Eşyanız ikinci incelemenin ardından yoğunluğa bağlı olarak karakterinize iade edilecektir.

[Bu oyunu,bu karakteri ben mi oynuyorum sen mi ? Benden daha mı iyi bileceksin].Eğer ki bu oyun hatası bende değilde DADAŞ tayfasından birisinde olsaydı hemen sıcagı sıcagına gelişirdi.Bak kardeşim bende bu oyunu oynuyorum onlarda,Eger ki sen bu oyunun bu meslegin ekmegini yiyorsan eşit davranacaksın.Ona,buna,şuna farklı davranmayacaksın herkese eşit davranacaksın.Aldığımız plusların akçelerin hatti hesabı yok.

[Adam Otu]
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Kullanıcı avatarı
xbYqdRx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Yönetici mi,kim birisinden mi bahsediyorsun ?

Mesaj gönderen xbYqdRx »

CaMeL yazdı:Selamın Aleyküm

Bu konuyu acmamın sebebi oyun GM,YÖNETİCİ vb. diye nitelendirdiginiz fakat ne oldukları belli olmayan kişiliklere ;

Uzun zamandır kullandıgım İbni İbni (Erkek Şifacı) ceketimin üzerimden cıkartıp yansıtırken kayboldu.Bunu Dün Destege Mesaj atmama ragmen Gelen Mesajda :

Merhabalar:
Eşyanız NPC ye satılmış olarak görünüyor. Eşyanız ikinci incelemenin ardından yoğunluğa bağlı olarak karakterinize iade edilecektir.

[Bu oyunu,bu karakteri ben mi oynuyorum sen mi ? Benden daha mı iyi bileceksin].Eğer ki bu oyun hatası bende değilde DADAŞ tayfasından birisinde olsaydı hemen sıcagı sıcagına gelişirdi.Bak kardeşim bende bu oyunu oynuyorum onlarda,Eger ki sen bu oyunun bu meslegin ekmegini yiyorsan eşit davranacaksın.Ona,buna,şuna farklı davranmayacaksın herkese eşit davranacaksın.Aldığımız plusların akçelerin hatti hesabı yok.

[Adam Otu]
Hacım malesef Türkiyenin her yerinde olduğu gibi oyununda da TORPİL iş yapıyor. 8-)
Kullanıcı avatarı
CaMeL
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CaMeL »

Aynen öyle güzel kardeşim.
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Eşyanızı yitirmişsiniz , desteğe mail atmışsınız ve size cevap verilmiş

Merhabalar:
Gerekli inceleme yapılmış bir hata sonucu eşyanızı sattığınız tesbit edilmiş ve mağdur olmamanız için eşyanızın size iade edileceği söylenmiş . Fakat sizin amacınız eşyanızı almak değil öküz altında buzağı aramak.

Forum hesabınızı 7 gün kapatıyorum . Destektek gelecek cevabı bekleyin lütfen .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön