Selamın Aleyküm
Bu konuyu acmamın sebebi oyun GM,YÖNETİCİ vb. diye nitelendirdiginiz fakat ne oldukları belli olmayan kişiliklere ;
Uzun zamandır kullandıgım İbni İbni (Erkek Şifacı) ceketimin üzerimden cıkartıp yansıtırken kayboldu.Bunu Dün Destege Mesaj atmama ragmen Gelen Mesajda :
Merhabalar:
Eşyanız NPC ye satılmış olarak görünüyor. Eşyanız ikinci incelemenin ardından yoğunluğa bağlı olarak karakterinize iade edilecektir.
[Bu oyunu,bu karakteri ben mi oynuyorum sen mi ? Benden daha mı iyi bileceksin].Eğer ki bu oyun hatası bende değilde DADAŞ tayfasından birisinde olsaydı hemen sıcagı sıcagına gelişirdi.Bak kardeşim bende bu oyunu oynuyorum onlarda,Eger ki sen bu oyunun bu meslegin ekmegini yiyorsan eşit davranacaksın.Ona,buna,şuna farklı davranmayacaksın herkese eşit davranacaksın.Aldığımız plusların akçelerin hatti hesabı yok.
[Adam Otu]
Yönetici mi,kim birisinden mi bahsediyorsun ?
Yönetici mi,kim birisinden mi bahsediyorsun ?
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Paşaxçavuş
Re: Yönetici mi,kim birisinden mi bahsediyorsun ?
Hacım malesef Türkiyenin her yerinde olduğu gibi oyununda da TORPİL iş yapıyor.CaMeL yazdı:Selamın Aleyküm
Bu konuyu acmamın sebebi oyun GM,YÖNETİCİ vb. diye nitelendirdiginiz fakat ne oldukları belli olmayan kişiliklere ;
Uzun zamandır kullandıgım İbni İbni (Erkek Şifacı) ceketimin üzerimden cıkartıp yansıtırken kayboldu.Bunu Dün Destege Mesaj atmama ragmen Gelen Mesajda :
Merhabalar:
Eşyanız NPC ye satılmış olarak görünüyor. Eşyanız ikinci incelemenin ardından yoğunluğa bağlı olarak karakterinize iade edilecektir.
[Bu oyunu,bu karakteri ben mi oynuyorum sen mi ? Benden daha mı iyi bileceksin].Eğer ki bu oyun hatası bende değilde DADAŞ tayfasından birisinde olsaydı hemen sıcagı sıcagına gelişirdi.Bak kardeşim bende bu oyunu oynuyorum onlarda,Eger ki sen bu oyunun bu meslegin ekmegini yiyorsan eşit davranacaksın.Ona,buna,şuna farklı davranmayacaksın herkese eşit davranacaksın.Aldığımız plusların akçelerin hatti hesabı yok.
[Adam Otu]
Aynen öyle güzel kardeşim.
Kuva-i Milliye Lonca Üyesi
Paşaxçavuş
Paşaxçavuş
Merhabalar
Eşyanızı yitirmişsiniz , desteğe mail atmışsınız ve size cevap verilmiş
Forum hesabınızı 7 gün kapatıyorum . Destektek gelecek cevabı bekleyin lütfen .
Eşyanızı yitirmişsiniz , desteğe mail atmışsınız ve size cevap verilmiş
Gerekli inceleme yapılmış bir hata sonucu eşyanızı sattığınız tesbit edilmiş ve mağdur olmamanız için eşyanızın size iade edileceği söylenmiş . Fakat sizin amacınız eşyanızı almak değil öküz altında buzağı aramak.Merhabalar:
Forum hesabınızı 7 gün kapatıyorum . Destektek gelecek cevabı bekleyin lütfen .