TTnet hesabımdaki char başka hesaba aktarılmış

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TORKOS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

TTnet hesabımdaki char başka hesaba aktarılmış

Mesaj gönderen TORKOS »

geçenlerde internet kafaye gittim ve adamlar ttnet hesbımdaki şifreyi oğrenmış ve karekterimi transfer etmişler carı geri alma şansım var mı beta cardı acil yardım
arifterzi

Arifterzixll

Galatasaray bana babamdan kalan miras değil çocuklarıma olan borcumdur !

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Kullanıcı avatarı
IITHEMUROII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: TTnet hesabımdaki char başka hesaba aktarılmış

Mesaj gönderen IITHEMUROII »

Geçmiş olsun sadece soğuk su iç...
since 2007
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vivaelche »

Malesef bu konuda yapılacak birşey yok. Eğer çarını çalanları tanıyorsan onlarla konuş.Şuan çarı yönetimin yardımıyla alman imkansız gibi birşey çünki böyle olaylarda suçlu tamamen oyuncu yönetimin elinden birşey geleceğini zannetmiyorum.Çarına gerçekten çok üzüldüm sen çalanları tanıyorsan birde onlarla konuş ...
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
TORKOS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TORKOS »

vivaelche yazdı:Malesef bu konuda yapılacak birşey yok. Eğer çarını çalanları tanıyorsan onlarla konuş.Şuan çarı yönetimin yardımıyla alman imkansız gibi birşey çünki böyle olaylarda suçlu tamamen oyuncu yönetimin elinden birşey geleceğini zannetmiyorum.Çarına gerçekten çok üzüldüm sen çalanları tanıyorsan birde onlarla konuş ...
yapcak bişey yok saten beta carımdı :( :(
arifterzi

Arifterzixll

****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

TORKOS yazdı:geçenlerde internet kafaye gittim ve adamlar ttnet hesbımdaki şifreyi oğrenmış ve karekterimi transfer etmişler carı geri alma şansım var mı beta cardı acil yardım
Merhabalar hemen TTNET Mailden bu adrese mail atınız. ikvdestek@sobee.com.tr
Nasıl Atılacak hemen göstereyim Size.
Transfer Tarihi:(ÇALINMA TARİHİ YAKLAŞIK OLA BİLİR)

Sunucu adı:

Karakter adları:(ÇALINAN VE AKTARILAN KAREKTER ADLARINIZI YAZINIZ)

Çalınmadan önce bulunan üye adı:(ÜYELİK ADINIZI YAZINIZ)
Bu şekilde Gönderirseniz Çarlarınızı almak Kolaylaşır.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Geçmiş Olsun

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Bu konu hakkında Sobee firmasının yapacak birşeyi yok.Hesabın başka bir hesaba her iki üyelikten onay verilerek alınmasından sonra Sobee'nin elinden bir şey gelmez(İsteseler Çok kolay alırlar ancak güvenlik meselesi).Nedenini açıklayayım

Siz Sobee ye ihbar maili çekersiniz . Karakterim başka hesaba aktarıldı çalındı diye (Ancak Karakter gerçekte sizin değildir) Sobee iyi niyetinden size o karakteri hesabınıza aktarır.Bu durumda sobee güç duruma düşer asıl karakter sahibi şikayet eder ise.

Sobee kimin doğru söylediğini çok detaylı araştırma sonucunda sonuca ulaşabilir.

(konuya verilen cevap arkadaşa yönelik değil genel durumlar göze alınmıştır)
Kullanıcı avatarı
TORKOS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Geçmiş Olsun

Mesaj gönderen TORKOS »

ORHANBEY yazdı:Bu konu hakkında Sobee firmasının yapacak birşeyi yok.Hesabın başka bir hesaba her iki üyelikten onay verilerek alınmasından sonra Sobee'nin elinden bir şey gelmez(İsteseler Çok kolay alırlar ancak güvenlik meselesi).Nedenini açıklayayım

Siz Sobee ye ihbar maili çekersiniz . Karakterim başka hesaba aktarıldı çalındı diye (Ancak Karakter gerçekte sizin değildir) Sobee iyi niyetinden size o karakteri hesabınıza aktarır.Bu durumda sobee güç duruma düşer asıl karakter sahibi şikayet eder ise.

Sobee kimin doğru söylediğini çok detaylı araştırma sonucunda sonuca ulaşabilir.

haklısın artık elden bişey gelmez ..:(
arifterzi

Arifterzixll

Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Geçmiş Olsun

Mesaj gönderen zodiak2009 »

ORHANBEY yazdı:Bu konu hakkında Sobee firmasının yapacak birşeyi yok.Hesabın başka bir hesaba her iki üyelikten onay verilerek alınmasından sonra Sobee'nin elinden bir şey gelmez(İsteseler Çok kolay alırlar ancak güvenlik meselesi).Nedenini açıklayayım

İKV Yönetimi çarını size geri vermek için gerekli işlemi başlatacaktır benim çarlarımıda bi Emek hırsızı kendine aktarmış bende gerekli yere ilettim ve Çarlarımın bana geri verilmesi için Çalışmalar Başlatılmış diye Mesaj geldi.Yalan Mesaj olacak değilya alın Yönetimin bana gönderdiği cevap.

Merhabalar,

Karakter transfer işlemini geri almak için size yardım edebiliriz. Bu konuda izlemeniz gereken yöntem aşağıdadır.

Geri alınması talep edilen karakterlerin taşınmadan önce bulunmuş olduğu Mynet üyeliğinden bize atılacak e-postada;

Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir):

Sunucu adı:

Karakter adları:

Çalınmadan önce bulunan üye adı:

Bu bilgileri bize karakterlerin çalınmadan önce bulunmuş olduğu mynet üyeliğinden mail yolu ile bildirdiğinizde karakterlerinizi size geri vermek için derhal çalışma başlatabiliriz.

İyi günler.

İKV Destek Takımı

www.istanbuloyun.com

http://forum.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TeaM09 »

Tarihin tam olmasını istiyorsan Çalınan karakterin bulundugu email adresine bak orada aktarımın tamamlandıgı tarih yazıyordur...
Resim
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Selamlar,

Oyuncularızın emeklerinin basit hatalar nedeni ile kaybolmasına göz yummayız. Buna her ne kadar çok basit hatalar neden olmuş olsa da.

Yukarıda tarafımızdan gönderilen e-postada istenen bilgleri bize ilettiğinizde inceleme yapılarak karakteriniz eski üyeliğinize iade edilecektir.

Dikkat edilmesi gereken nokta iade talebinin karakterin önceden bulunduğu yani çalındığı üyelikten gönderilmesidir.

İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön