TTnet hesabımdaki char başka hesaba aktarılmış
- TORKOS
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
TTnet hesabımdaki char başka hesaba aktarılmış
geçenlerde internet kafaye gittim ve adamlar ttnet hesbımdaki şifreyi oğrenmış ve karekterimi transfer etmişler carı geri alma şansım var mı beta cardı acil yardım
arifterzi
Arifterzixll
Galatasaray bana babamdan kalan miras değil çocuklarıma olan borcumdur !
****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Arifterzixll
****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Re: TTnet hesabımdaki char başka hesaba aktarılmış
Malesef bu konuda yapılacak birşey yok. Eğer çarını çalanları tanıyorsan onlarla konuş.Şuan çarı yönetimin yardımıyla alman imkansız gibi birşey çünki böyle olaylarda suçlu tamamen oyuncu yönetimin elinden birşey geleceğini zannetmiyorum.Çarına gerçekten çok üzüldüm sen çalanları tanıyorsan birde onlarla konuş ...
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
- TORKOS
- Salgın Koruyucusu
yapcak bişey yok saten beta carımdıvivaelche yazdı:Malesef bu konuda yapılacak birşey yok. Eğer çarını çalanları tanıyorsan onlarla konuş.Şuan çarı yönetimin yardımıyla alman imkansız gibi birşey çünki böyle olaylarda suçlu tamamen oyuncu yönetimin elinden birşey geleceğini zannetmiyorum.Çarına gerçekten çok üzüldüm sen çalanları tanıyorsan birde onlarla konuş ...
arifterzi
Arifterzixll
Arifterzixll
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Merhabalar hemen TTNET Mailden bu adrese mail atınız. ikvdestek@sobee.com.trTORKOS yazdı:geçenlerde internet kafaye gittim ve adamlar ttnet hesbımdaki şifreyi oğrenmış ve karekterimi transfer etmişler carı geri alma şansım var mı beta cardı acil yardım
Nasıl Atılacak hemen göstereyim Size.
Transfer Tarihi:(ÇALINMA TARİHİ YAKLAŞIK OLA BİLİR)
Sunucu adı:
Karakter adları:(ÇALINAN VE AKTARILAN KAREKTER ADLARINIZI YAZINIZ)
Çalınmadan önce bulunan üye adı:(ÜYELİK ADINIZI YAZINIZ)
Bu şekilde Gönderirseniz Çarlarınızı almak Kolaylaşır.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Geçmiş Olsun
Bu konu hakkında Sobee firmasının yapacak birşeyi yok.Hesabın başka bir hesaba her iki üyelikten onay verilerek alınmasından sonra Sobee'nin elinden bir şey gelmez(İsteseler Çok kolay alırlar ancak güvenlik meselesi).Nedenini açıklayayım
Siz Sobee ye ihbar maili çekersiniz . Karakterim başka hesaba aktarıldı çalındı diye (Ancak Karakter gerçekte sizin değildir) Sobee iyi niyetinden size o karakteri hesabınıza aktarır.Bu durumda sobee güç duruma düşer asıl karakter sahibi şikayet eder ise.
Sobee kimin doğru söylediğini çok detaylı araştırma sonucunda sonuca ulaşabilir.
(konuya verilen cevap arkadaşa yönelik değil genel durumlar göze alınmıştır)
Siz Sobee ye ihbar maili çekersiniz . Karakterim başka hesaba aktarıldı çalındı diye (Ancak Karakter gerçekte sizin değildir) Sobee iyi niyetinden size o karakteri hesabınıza aktarır.Bu durumda sobee güç duruma düşer asıl karakter sahibi şikayet eder ise.
Sobee kimin doğru söylediğini çok detaylı araştırma sonucunda sonuca ulaşabilir.
- TORKOS
- Salgın Koruyucusu
Re: Geçmiş Olsun
haklısın artık elden bişey gelmez ..ORHANBEY yazdı:Bu konu hakkında Sobee firmasının yapacak birşeyi yok.Hesabın başka bir hesaba her iki üyelikten onay verilerek alınmasından sonra Sobee'nin elinden bir şey gelmez(İsteseler Çok kolay alırlar ancak güvenlik meselesi).Nedenini açıklayayım
arifterzi
Arifterzixll
Arifterzixll
- zodiak2009
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Geçmiş Olsun
İKV Yönetimi çarını size geri vermek için gerekli işlemi başlatacaktır benim çarlarımıda bi Emek hırsızı kendine aktarmış bende gerekli yere ilettim ve Çarlarımın bana geri verilmesi için Çalışmalar Başlatılmış diye Mesaj geldi.Yalan Mesaj olacak değilya alın Yönetimin bana gönderdiği cevap.ORHANBEY yazdı:Bu konu hakkında Sobee firmasının yapacak birşeyi yok.Hesabın başka bir hesaba her iki üyelikten onay verilerek alınmasından sonra Sobee'nin elinden bir şey gelmez(İsteseler Çok kolay alırlar ancak güvenlik meselesi).Nedenini açıklayayım
Merhabalar,
Karakter transfer işlemini geri almak için size yardım edebiliriz. Bu konuda izlemeniz gereken yöntem aşağıdadır.
Geri alınması talep edilen karakterlerin taşınmadan önce bulunmuş olduğu Mynet üyeliğinden bize atılacak e-postada;
Transfer (çalınma) Tarihi (Yaklaşık olabilir):
Sunucu adı:
Karakter adları:
Çalınmadan önce bulunan üye adı:
Bu bilgileri bize karakterlerin çalınmadan önce bulunmuş olduğu mynet üyeliğinden mail yolu ile bildirdiğinizde karakterlerinizi size geri vermek için derhal çalışma başlatabiliriz.
İyi günler.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Tarihin tam olmasını istiyorsan Çalınan karakterin bulundugu email adresine bak orada aktarımın tamamlandıgı tarih yazıyordur...

Selamlar,
Oyuncularızın emeklerinin basit hatalar nedeni ile kaybolmasına göz yummayız. Buna her ne kadar çok basit hatalar neden olmuş olsa da.
Yukarıda tarafımızdan gönderilen e-postada istenen bilgleri bize ilettiğinizde inceleme yapılarak karakteriniz eski üyeliğinize iade edilecektir.
Dikkat edilmesi gereken nokta iade talebinin karakterin önceden bulunduğu yani çalındığı üyelikten gönderilmesidir.
İyi eğlenceler.
Oyuncularızın emeklerinin basit hatalar nedeni ile kaybolmasına göz yummayız. Buna her ne kadar çok basit hatalar neden olmuş olsa da.
Yukarıda tarafımızdan gönderilen e-postada istenen bilgleri bize ilettiğinizde inceleme yapılarak karakteriniz eski üyeliğinize iade edilecektir.
Dikkat edilmesi gereken nokta iade talebinin karakterin önceden bulunduğu yani çalındığı üyelikten gönderilmesidir.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]