Yaşı büyükler içeri.
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Yaşı büyükler içeri.
3 yıldır bu oyunu oynuyorum.Ama yaşı büyük olduğu için hava atnalara bi anlam veremiyrum.Dünyanın hiç bir yerinde yok bu olay.İnsan yaşı büyük diye hava mı atar.Biraz mantıklı olun.Gökxhazan başka konuda bana çocuk dedi sinirlendm açtım bu konuyu.Ben 18 yaşındayım.Siz büyükseniz aferim size.Nasıl başardınız acaba bunu ya.Banada söyleyin bende büyük oluyum.Tekarar söylüyorum.Yaşı büyük olduğu için hava atanlara adam gözüyle bakmam ben.
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

Re: Yaşı büyükler içeri.
ahahahahah koptum ya
bana çocuk dedıleeeer
yanlız adamın feryatları
ahahahaaahaha 18mı cok komıksın sen varya sen
harbı cocuksun ya gıt buyu sonra gel 
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
- HoLLyEoLo
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
İşte yaşıyla hava atan bit örnek.Ne diyim ki.?Devam et yaşı büyük asalk adam.
- hytbks
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.
Keyifli forumlar
Keyifli forumlar
univeRsaL
off fena otrttu amahytbks yazdı:HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.
Keyifli forumlar
auril & DoubleLift
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Doktordoctor yazdı:ahahahahah koptum yabana çocuk dedıleeeer
yanlız adamın feryatları
ahahahaaahaha 18mı cok komıksın sen varya sen
harbı cocuksun ya gıt buyu sonra gel
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Adam kinghytbks yazdı:HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.
Keyifli forumlar
ERDEM BUGÜN HİÇ GİRMEDN OYUNA TELEFONUNDA KAPALI .
HoLLy herkesin sana yüklenmesi senin arz olman sunucudaki lodoslar nedense arz görmeyi istemiyorlar.
SirDeathLess
-
Doktordoctor
- Teşkilat Neferi

hytbks yazdı:HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.
Keyifli forumlar
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)