Yaşı büyükler içeri.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
HoLLyEoLo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: We Are Legend

Yaşı büyükler içeri.

Mesaj gönderen HoLLyEoLo »

3 yıldır bu oyunu oynuyorum.Ama yaşı büyük olduğu için hava atnalara bi anlam veremiyrum.Dünyanın hiç bir yerinde yok bu olay.İnsan yaşı büyük diye hava mı atar.Biraz mantıklı olun.Gökxhazan başka konuda bana çocuk dedi sinirlendm açtım bu konuyu.Ben 18 yaşındayım.Siz büyükseniz aferim size.Nasıl başardınız acaba bunu ya.Banada söyleyin bende büyük oluyum.Tekarar söylüyorum.Yaşı büyük olduğu için hava atanlara adam gözüyle bakmam ben.
Resim
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Yaşı büyükler içeri.

Mesaj gönderen Doktordoctor »

ahahahahah koptum ya :D bana çocuk dedıleeeer :( yanlız adamın feryatları :D ahahahaaahaha 18mı cok komıksın sen varya sen :D harbı cocuksun ya gıt buyu sonra gel :D
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
HoLLyEoLo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We Are Legend

Mesaj gönderen HoLLyEoLo »

İşte yaşıyla hava atan bit örnek.Ne diyim ki.?Devam et yaşı büyük asalk adam.
Resim
Kullanıcı avatarı
hytbks
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hytbks »

HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.

Keyifli forumlar
univeRsaL
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

hytbks yazdı:HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.

Keyifli forumlar
off fena otrttu ama :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
XxTayfunxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen XxTayfunxX »

Doktordoctor yazdı:ahahahahah koptum ya :D bana çocuk dedıleeeer :( yanlız adamın feryatları :D ahahahaaahaha 18mı cok komıksın sen varya sen :D harbı cocuksun ya gıt buyu sonra gel :D
:D :D
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. :(
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

hytbks yazdı:HoLLy . Yasın istersen 20 üstü olsun bu kimsenin umrunda degil . Ama forum VE oyunda yaptıgın cocukca davranışlar seni küçük düşürüyor. İnan sana diyecek laf bulamıyorum . He bide seni kim neden çekemeyesin ? Lütfen mantıklı konus. Cogu kişiye burda diyorsunki '' Klavye erkeği '' suan sende bilgisayar karsısındasın ve klavyedesin. Senin yaptıgın şey ne ? ReaLde karsıma cıkıp böyLe konusamazsn diyorsun . Ne bilelim gercek oldgunu ? Lütfen daha fazla konup açıp kendini ezdirme . Ve kimsenin basını agrıtma artı güldürme.

Keyifli forumlar
Adam king :D
ERDEM BUGÜN HİÇ GİRMEDN OYUNA TELEFONUNDA KAPALI .
Kullanıcı avatarı
hytbks
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hytbks »

:D :D

ewde degilim henüzzz.. :roll: :roll:

Keyifli Forumlar
univeRsaL
Kullanıcı avatarı
Felaket26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Felaket26 »

HoLLy herkesin sana yüklenmesi senin arz olman sunucudaki lodoslar nedense arz görmeyi istemiyorlar.
SirDeathLess
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Doktordoctor »

Keyifli forumlar
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)

“Genel Sohbet” sayfasına dön