Şimdi neden gruplar 7 kişiliğe cevrılıp, bazı sorunların onune gecılmıyor.
Tek kelıme edıcem Gaffar bey'ı herkez kesemıycek 1 yada 2 grup dısında kımse kesemıycek bu sekılde
3 buyu 1 sıfa 2 savascı sınırları oldukca zorladık benım ıcın sıkıntı yok
bugun olmadı yarın kesıcem ama ayıp be kardesım bunca ınsan oyun oynuyor
adamlar resmen burası akıllı adamların bolgesı demek ıstıyorlar gaffara gıden epey alıstırma yapan kısı benı anlar
2 buyu 2 sıfa yapmaya calıssan cok cok uzuna sarıcak oyuncuları ter basıcak stres baslıcak gene bırı 1 yerde hata yapıcak yada her daım oldugu gıbı 1 kısı HATA alıp dusucek
sonra tekrar basla
oysa gruplar 7 kısılık olsa
1 tank savascı
1 ofans savascı
3 buyucu
2 sıfacı
seklınde 7 kısı olsa ınanın daha kolaylasırdı
grubum 6 kısılık kasa erısımlı 1 saptırmada 1 tarruz yatıyor dıgerıne gecıyorlar ama
GÖREV gafffarsa
bıraz adıl olun kım hangı mantıkla o kadar ozellık vermıs o yaratıga
merak edıyorum ya nasıl ne kadar dusunmus neyse cokta fi fi
bugun olmadı yarın kesıcem ama bunca ınsan oynuyor bu oyunu ayıp kardesım ayıp
ornegın 6 kısılık bıle olsa gaffar bey sana acıyorum dememelı 10 sn yede bır
yetenek kullanırken bıle dıger yetenegı kullanmak ıcın arada sure verıyorsunuz
hangıne nasıl yetıselım konusucak cok sey varya neyse
gruplar 7 kısılık olsun cemberlı ıcın yada genel olarak
yada en ıyı bıldıgınız sacma ısı yapmaya devam edın dedımya
çoookta fi fi
Bu yazdıklarına sonuna kadar bende katılıyorum.Gaffar Beyi kesmek gerçekten çok zor ve akıl işi gerektiren bir olay.Tamam oyunun şuan ki en sağlam Patron(Boss) yaratığı olabilir ama bu kadarıda gerçekten fazla.
Kaos 'mu dersin,Deprem mi dersin,Hiddet Sıfırlama mı dersin,Tanka Büyü bozma mı dersin ve bunların üstüne birde Semiha eklenince gerçekten çok çok profesyonel olucan ki olsan bile bir kaç kez alıştırma yapman gerekiyor.Bunları geçtim en küçük 1 kişinin hatasında tüm grup alt üst oluyor ve yatıyor.Tabi oyundan düşme,net kopması,elektirk gitmesi gibi durumları göz ardı ediyorum..
Keşke bütün GB'lerde yeterli grup sayısı 7 'ye yükselse. Sığınak ve Miğrattan itilen savaşçılarında işi görülmüş olur , gece rüyamızda "Gözlerimin içine bak" diyen Gaffar belasından da kurtulmuş oluruz.
Crack yazdı:Keşke bütün GB'lerde yeterli grup sayısı 7 'ye yükselse. Sığınak ve Miğrattan itilen savaşçılarında işi görülmüş olur , gece rüyamızda "Gözlerimin içine bak" diyen Gaffar belasından da kurtulmuş oluruz.
ama bu migrat ve sığınağı çocuk oyuncağpna çevirir
adamlar 6 büyü 1 şifa girer emin olun yaparlar
30 dk da kenan kesilebilir
daha farklı bir çözüm olmalı bence
Crack yazdı:Keşke bütün GB'lerde yeterli grup sayısı 7 'ye yükselse. Sığınak ve Miğrattan itilen savaşçılarında işi görülmüş olur , gece rüyamızda "Gözlerimin içine bak" diyen Gaffar belasından da kurtulmuş oluruz.
sanmıyorum o boşluğada büyücü alınır şahsen ben öyle yaparım
sanmıyorum o boşluğada büyücü alınır şahsen ben öyle yaparım
Yok işte alamayacksın. 7 kişi gireceksen 1 savaşçı almak mecburi. Ha yok almayacam dersen 6 kişi gireceksin.
Saygılar