ARKADAŞLAR ACİL YARDIM
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM
Ya Benim Monitörm açılıyor 1 sn duruyo kapanıp açılıyo böle oluyo oluyo sonra daha açılmıyor MOnitörün açma kapama tuşuna basıyorm açıyorm geliyor ama yine 1 sn sonra gidiyor Lütfen Yardım pLsss..
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
- fuzulisifa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ARKADAŞLAR ACİL YARDIM
İki kere basıyor olmayasın :?: :?:
İKV'NİN BİR DESTAN OLMASINA NE DERSİN?
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
LİNKE TIKLA
viewtopic.php?t=71530
KUKLACI Fuzuliii
TEŞKİLAT Fuzuli
TILSIM Fuzulişifa
1 kere basıyorum Kapanıyor normal olarak sonra basıyom geliyor.Sonra hemen gidiyor
:(
Davamız kuru bir cihangirlik davası değildir.Bilakis davamız İslam davasıdır.-Ertuğrul Gazi
bilmiyomosman5050 yazdı:Ya Benim Monitörm açılıyor 1 sn duruyo kapanıp açılıyo böle oluyo oluyo sonra daha açılmıyor MOnitörün açma kapama tuşuna basıyorm açıyorm geliyor ama yine 1 sn sonra gidiyor Lütfen Yardım pLsss..
monitör ile kasa arasındaki kablolarda temassızlık olabilir.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
lcd monitörlerde zamanla güç kablosu yerinden oynuo. 1-2 yılda. güç kablosunu daha sıkı tak ( altına bi destek koy ). yine olmazsa değiştir güç kablosunu. bende yaşamıştım aynı sorunu.
Yakın Zamanda Format Atdıysanız ürün lisansından kaynaklanabilir!!osman5050 yazdı:Ya Benim Monitörm açılıyor 1 sn duruyo kapanıp açılıyo böle oluyo oluyo sonra daha açılmıyor MOnitörün açma kapama tuşuna basıyorm açıyorm geliyor ama yine 1 sn sonra gidiyor Lütfen Yardım pLsss..
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Evet format atmıstık napmayalım
Acilen ürün key deiştir ne bilim internetten ara tabi format attıgnız disk orjinal deilse eger bi kaç gün içinde yenilemessenz başınız büyük derde girer söylüyümosman5050 yazdı:Evet format atmıstık napmayalım
[list]Newnamex ---- Kartalpençe[/list][/color]
Sorun Monitörde kabloda değiL of of