BayadıR bu mevzuyu duyuyorum fulya hesabta bırılerını soymus falan fılan fulyanın mahalleden arkadasıyım bana bu konuda bır sey soylemedı soyduysa cok darıldım ona ınsan bırını patlatıo bana haber vermıo cok ayıb hıc yakıstıramadm :D bi yardımımız dokunurdu xD
Bu oyunda en son güveneceğiz kişi kızlar olsun düşmanınıza güvenin ama kızlara güvenmeyin derim. olaya gelince vermiyorsa bırak uğraşma Allah'a havale et
Hocam ilk önce geçmiş olsun.Oyundada bana olayı anlatmıştın.Bence sen haklısın.Ayrıca;
inciSOZLUK yazdı:Bu oyunda en son güveneceğiz kişi kızlar olsun düşmanınıza güvenin ama kızlara güvenmeyin derim. olaya gelince vermiyorsa bırak uğraşma Allah'a havale et
BuFF yakın arkadaş olduğunuzu biliyorum Fulya Abla ile. Ama ona çoğunlukla Eyüp'teki arkadaşlarının destek verdiğini bilmeni isterim.. Herkes eskiden beri tanıdığı için böyle birşey yapacağına ihtimal vermediğini söylüyor. Ben de 2.5 yıldır tanıyorum. Böyle bir şeye ihtimal versem ne şifremi, ne madenlerimi verirdim,
Akçeyi verdiği taktirde (kendisinin vereceğini söyledi) zaten aktarımı yapıcam. Karakterini istemiyorum.
Akçeyi o alıp sana verirse Epin ve Şifrenin aynısı onda olucak ve sen karakteri aktardığında Destek takımına Çalıntı karakter başvurusu yapıp Epin ve Şifre verip karakteri geri alabilecektir.
Akçeyi verdiği taktirde (kendisinin vereceğini söyledi) zaten aktarımı yapıcam. Karakterini istemiyorum.
Akçeyi o alıp sana verirse Epin ve Şifrenin aynısı onda olucak ve sen karakteri aktardığında Destek takımına Çalıntı karakter başvurusu yapıp Epin ve Şifre verip karakteri geri alabilecektir.
Sana tavsiyem kendin al Akçeyi.
İyi forumlar.
Sanırım okuduklarını yanlış anlamışsın.
Onun karakteri bende. Benim üyeliğimden onun üyeliğine aktarılmak için bekliyor. Akçeyi o alıp bana verince karakterini aktarıcam. Çalıntı karakter başvurusuyla hangi karakteri geri alacak? Karakteri zaten elinde olacak?
ozaerdenn yazdı:Burak ve Felipemassa'ya teşekkürler.
BuFF yakın arkadaş olduğunuzu biliyorum Fulya Abla ile. Ama ona çoğunlukla Eyüp'teki arkadaşlarının destek verdiğini bilmeni isterim.. Herkes eskiden beri tanıdığı için böyle birşey yapacağına ihtimal vermediğini söylüyor. Ben de 2.5 yıldır tanıyorum. Böyle bir şeye ihtimal versem ne şifremi, ne madenlerimi verirdim,
ne de telefon numaramı
bnde eyüpte oturuorum yapmış yada yapmamış onun fantazisi yapmışsada helal olsn takdir edıyorum:D:D
Sana tavsiyem kendin al Akçeyi.
İyi forumlar.
Sanırım okuduklarını yanlış anlamışsın.
Onun karakteri bende. Benim üyeliğimden onun üyeliğine aktarılmak için bekliyor. Akçeyi o alıp bana verince karakterini aktarıcam. Çalıntı karakter başvurusuyla hangi karakteri geri alacak? Karakteri zaten elinde olacak?
ozaerdenn yazdı:Burak ve Felipemassa'ya teşekkürler.
ne de telefon numaramı
bnde eyüpte oturuorum yapmış yada yapmamış onun fantazisi yapmışsada helal olsn takdir edıyorum:D:D
Yapmışsada taktir ediyorum nasıl bir anlayış şaşıyorum :S