Birkaç Dakikanı Ayır | Lütfen İçeri

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Birkaç Dakikanı Ayır | Lütfen İçeri

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Nasıl oldu bilemiyorum ama Rehber Takımı'na katılmayı başaran Fulya Abla'nın bana yaptığı hainliği linkini vereceğim konuda anlatmıştım.

Açtığım konu kilitlendi..

Sizlerden birkaç dakika istiyorum.

Madenlerimi hala alamadım. Karakteri elimde duruyor.

Karakterine geçen gün 5 dakika girdim diye yaygara koparttı. Artık girmiyorum.

Sadece konuya girin, kimin haklı olduğuna, yorumları da okuyarak karar verin.

Takıldığınız, "burada haksızsın" dediğiniz nokta varsa lütfen, rica ediyorum yazın, konuşalım.

Cevap veremeyeceğim hiçbir soru olmayacak. ;)

Lütfen okuyun, rica ediyorum.. viewtopic.php?f=4&t=72444
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Birkaç Dakikanı Ayır | Lütfen İçeri

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

BayadıR bu mevzuyu duyuyorum fulya hesabta bırılerını soymus falan fılan :D fulyanın mahalleden arkadasıyım bana bu konuda bır sey soylemedı soyduysa cok darıldım ona ınsan bırını patlatıo bana haber vermıo cok ayıb hıc yakıstıramadm :P :D:D bi yardımımız dokunurdu xD :D
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Bu oyunda en son güveneceğiz kişi kızlar olsun düşmanınıza güvenin ama kızlara güvenmeyin derim. olaya gelince vermiyorsa bırak uğraşma Allah'a havale et
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

Hocam ilk önce geçmiş olsun.Oyundada bana olayı anlatmıştın.Bence sen haklısın.Ayrıca;
inciSOZLUK yazdı:Bu oyunda en son güveneceğiz kişi kızlar olsun düşmanınıza güvenin ama kızlara güvenmeyin derim. olaya gelince vermiyorsa bırak uğraşma Allah'a havale et
/katıl
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Burak ve Felipemassa'ya teşekkürler.

BuFF yakın arkadaş olduğunuzu biliyorum Fulya Abla ile. Ama ona çoğunlukla Eyüp'teki arkadaşlarının destek verdiğini bilmeni isterim.. Herkes eskiden beri tanıdığı için böyle birşey yapacağına ihtimal vermediğini söylüyor. Ben de 2.5 yıldır tanıyorum. Böyle bir şeye ihtimal versem ne şifremi, ne madenlerimi verirdim,

ne de telefon numaramı :D
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

Akçeyi verdiği taktirde (kendisinin vereceğini söyledi) zaten aktarımı yapıcam. Karakterini istemiyorum.

Akçeyi o alıp sana verirse Epin ve Şifrenin aynısı onda olucak ve sen karakteri aktardığında Destek takımına Çalıntı karakter başvurusu yapıp Epin ve Şifre verip karakteri geri alabilecektir.

Sana tavsiyem kendin al Akçeyi.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
Akçeyi verdiği taktirde (kendisinin vereceğini söyledi) zaten aktarımı yapıcam. Karakterini istemiyorum.

Akçeyi o alıp sana verirse Epin ve Şifrenin aynısı onda olucak ve sen karakteri aktardığında Destek takımına Çalıntı karakter başvurusu yapıp Epin ve Şifre verip karakteri geri alabilecektir.

İyi forumlar.
Sanırım okuduklarını yanlış anlamışsın. :)

Onun karakteri bende. Benim üyeliğimden onun üyeliğine aktarılmak için bekliyor. Akçeyi o alıp bana verince karakterini aktarıcam. Çalıntı karakter başvurusuyla hangi karakteri geri alacak? Karakteri zaten elinde olacak? :D
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

ozaerdenn yazdı:Burak ve Felipemassa'ya teşekkürler.

BuFF yakın arkadaş olduğunuzu biliyorum Fulya Abla ile. Ama ona çoğunlukla Eyüp'teki arkadaşlarının destek verdiğini bilmeni isterim.. Herkes eskiden beri tanıdığı için böyle birşey yapacağına ihtimal vermediğini söylüyor. Ben de 2.5 yıldır tanıyorum. Böyle bir şeye ihtimal versem ne şifremi, ne madenlerimi verirdim,

bnde eyüpte oturuorum yapmış yada yapmamış onun fantazisi yapmışsada helal olsn takdir edıyorum:D:D
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

ozaerdenn yazdı:
oOllxJeWeLSxllOo yazdı:

İyi forumlar.
Sanırım okuduklarını yanlış anlamışsın. :)

Onun karakteri bende. Benim üyeliğimden onun üyeliğine aktarılmak için bekliyor. Akçeyi o alıp bana verince karakterini aktarıcam. Çalıntı karakter başvurusuyla hangi karakteri geri alacak? Karakteri zaten elinde olacak? :D
Pardon.
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

xxkralbuffxx yazdı:
ozaerdenn yazdı:Burak ve Felipemassa'ya teşekkürler.

bnde eyüpte oturuorum yapmış yada yapmamış onun fantazisi yapmışsada helal olsn takdir edıyorum:D:D
Yapmışsada taktir ediyorum nasıl bir anlayış şaşıyorum :S
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön