Gaffardan Önce Semihayı Kesmek. !
Gaffardan Önce Semihayı Kesmek. !
Arkadşalar herkesin bildigi gibi 50 candan sonra semiha gaffarın yanına gidiyor ... orda kesilcek peki gaffar beyi kesmeden önce semihayı kesmeyi deniyen varmı acaba :S ?.. yani gaffar tanka dalarken 100 canda diğer 2 büyü ve 1 ofans semihayi kesicek deniyen varmı bunu :S ? .. sonuçta semiha çember atıyor sadece
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Re: Gaffardan Önce Semihayı Kesmek. !
hiç çemberlitaşa giremedim fakat duyduğuma göre kesilmiyormuş.thenemneq yazdı:Arkadşalar herkesin bildigi gibi 50 candan sonra semiha gaffarın yanına gidiyor ... orda kesilcek peki gaffar beyi kesmeden önce semihayı kesmeyi deniyen varmı acaba :S ?.. yani gaffar tanka dalarken 100 canda diğer 2 büyü ve 1 ofans semihayi kesicek deniyen varmı bunu :S ? .. sonuçta semiha çember atıyor sadece
"Erg Enerjisini sana yönlendiriyorum Semiha ! " deyip canı 100 olup iki üç vuruştan sonra tekrar canı 49 oluyor.thenemneq yazdı:Arkadşalar herkesin bildigi gibi 50 candan sonra semiha gaffarın yanına gidiyor ... orda kesilcek peki gaffar beyi kesmeden önce semihayı kesmeyi deniyen varmı acaba :S ?.. yani gaffar tanka dalarken 100 canda diğer 2 büyü ve 1 ofans semihayi kesicek deniyen varmı bunu :S ? .. sonuçta semiha çember atıyor sadece
Çok zor o sırada tankın gaffarı üstüne alması veya semihanın gaffardan kaçırılarak kesilmesi , ikisi yanyana iken ve gaffar ilk kesilecek mantığıyla kesileceğini umut ediyorum
Denilen Şeyi Denemedik Değil.
Gaffara Menzil Attırdık Sadece Semiha İle Uğraşırken , Canı 45*44 Lere Geldikten Sonra Erg İle İlgili Bir Şeyler Söyleyip Canını Fullüyor , Ardından 1-2 Vuruştan Sonra 49 Oluyor .
Yani Dediğiniz Şeyin Gaffarla İlgisi Yok Menzil Attırıp Denesenizde Çare Yok .
Gaffar Kesilmeden Semiha Kesilemez
Gaffara Menzil Attırdık Sadece Semiha İle Uğraşırken , Canı 45*44 Lere Geldikten Sonra Erg İle İlgili Bir Şeyler Söyleyip Canını Fullüyor , Ardından 1-2 Vuruştan Sonra 49 Oluyor .
Yani Dediğiniz Şeyin Gaffarla İlgisi Yok Menzil Attırıp Denesenizde Çare Yok .
Gaffar Kesilmeden Semiha Kesilemez
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
gaffar kesilmeden semiha kesilmiyor denedik çünkü. her taktiği uyguladiğimiz halde semiha kesilememekde şu anda. ama gaffar kesiliyor aşiri dikkat istiyen bir booş dur gaffar bi hata grubu perte çikartir. daha kesemedim ama kesecem kafaya koydum :::) biri hata yapmadiği sürece gaffarin cani çok rahat düşüyor demesi. boşuna grup bölgesi dememişler
aşiri dikkat istiyor sadece.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü