Gaffardan Önce Semihayı Kesmek. !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
thenemneq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Gaffardan Önce Semihayı Kesmek. !

Mesaj gönderen thenemneq »

Arkadşalar herkesin bildigi gibi 50 candan sonra semiha gaffarın yanına gidiyor ... orda kesilcek peki gaffar beyi kesmeden önce semihayı kesmeyi deniyen varmı acaba :S ?.. yani gaffar tanka dalarken 100 canda diğer 2 büyü ve 1 ofans semihayi kesicek deniyen varmı bunu :S ? .. sonuçta semiha çember atıyor sadece
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Re: Gaffardan Önce Semihayı Kesmek. !

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

thenemneq yazdı:Arkadşalar herkesin bildigi gibi 50 candan sonra semiha gaffarın yanına gidiyor ... orda kesilcek peki gaffar beyi kesmeden önce semihayı kesmeyi deniyen varmı acaba :S ?.. yani gaffar tanka dalarken 100 canda diğer 2 büyü ve 1 ofans semihayi kesicek deniyen varmı bunu :S ? .. sonuçta semiha çember atıyor sadece
hiç çemberlitaşa giremedim fakat duyduğuma göre kesilmiyormuş.
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

thenemneq yazdı:Arkadşalar herkesin bildigi gibi 50 candan sonra semiha gaffarın yanına gidiyor ... orda kesilcek peki gaffar beyi kesmeden önce semihayı kesmeyi deniyen varmı acaba :S ?.. yani gaffar tanka dalarken 100 canda diğer 2 büyü ve 1 ofans semihayi kesicek deniyen varmı bunu :S ? .. sonuçta semiha çember atıyor sadece
"Erg Enerjisini sana yönlendiriyorum Semiha ! " deyip canı 100 olup iki üç vuruştan sonra tekrar canı 49 oluyor.
Çok zor o sırada tankın gaffarı üstüne alması veya semihanın gaffardan kaçırılarak kesilmesi , ikisi yanyana iken ve gaffar ilk kesilecek mantığıyla kesileceğini umut ediyorum
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Denilen Şeyi Denemedik Değil.
Gaffara Menzil Attırdık Sadece Semiha İle Uğraşırken , Canı 45*44 Lere Geldikten Sonra Erg İle İlgili Bir Şeyler Söyleyip Canını Fullüyor , Ardından 1-2 Vuruştan Sonra 49 Oluyor .
Yani Dediğiniz Şeyin Gaffarla İlgisi Yok Menzil Attırıp Denesenizde Çare Yok .
Gaffar Kesilmeden Semiha Kesilemez ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

gaffar kesilmeden semiha kesilmiyor denedik çünkü. her taktiği uyguladiğimiz halde semiha kesilememekde şu anda. ama gaffar kesiliyor aşiri dikkat istiyen bir booş dur gaffar bi hata grubu perte çikartir. daha kesemedim ama kesecem kafaya koydum :::) biri hata yapmadiği sürece gaffarin cani çok rahat düşüyor demesi. boşuna grup bölgesi dememişler :) aşiri dikkat istiyor sadece.
ilkyardim
Acemibüyü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön