ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

beyler nasıl oldu anlamadım ama 18 seviye karakterimde bankayı açtım pantolon vardı dedim keten pantın ne işi olur çantamda bir baktım büyük sahra halit mor pantolon :S ne oldu anlamış değilim bir de rehberim millet hileciye çıkarıcak adımı :)

birçok kişi iyi işte ne güzel dese de belki data ayarı denilip banlayacaklarsa da ki ben data yla ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim. BANA HIRSIZ DEYİP KARALAMAYA ÇALIŞANLARA DA BU DAVRANIŞIM CEVAP OLUR..

Resim

http://i1107.hizliresim.com/2011/7/11/3034.jpg
Kullanıcı avatarı
ChoosensxLaRuqen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: ChoosensxLaRuqen İKV TARİHİNDE BİR İLK

Mesaj gönderen ChoosensxLaRuqen »

OYUN HATASI OLARAK DESTEĞE MESAJ ATILMIŞTIR..
Kullanıcı avatarı
BeoWulfxDeWiL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen BeoWulfxDeWiL »

Bu olay benim bir arkadaşımın başına daha gelmişti Çantasını açtında bilge cew mor ayak vardı bayan halada duruyor :)
BLacKDewiL

DoNCoRLeoNe

HANEDAN

Başlangıç:2007
Bitiş:2013
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Melodrama »

İlginç bazen böyle şeyler olabiliyor şükret :)
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

banada bilge fevzi ceket düşsün
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
BLooDJuNKie
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BLooDJuNKie »

Şöyle şeyler bi benim başıma gelmio ya.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

Büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum ben ortada altı üstü bir pantolon ama bıçak sırtı olsaydı büyültülebilirdi tabi :lol:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

Tryagain yazdı:Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
sen boreas'ı karalamaya çalıştın olmadı.şmidi brothersxrulinq le bir oldunuz beni yıldırmaya çalışıyorsunuz rehberlikten çıkmam için.o rulinq dediğin kişi abisi migratta pcnin fişini çekti diye öz abisine nasıl küfürler etti.neyse karalayamazsınız beni siz.zaten öz abisine küfreden adam karalamaya çalışsa kaç yazar?
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Strongxsifa yazdı:
Tryagain yazdı:Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
sen boreas'ı karalamaya çalıştın olmadı.şmidi brothersxrulinq le bir oldunuz beni yıldırmaya çalışıyorsunuz rehberlikten çıkmam için.o rulinq dediğin kişi abisi migratta pcnin fişini çekti diye öz abisine nasıl küfürler etti.neyse karalayamazsınız beni siz.zaten öz abisine küfreden adam karalamaya çalışsa kaç yazar?
Ben kimseyi karalamaya çalışmadım. Binahleyn çalışsam elime geçecek bir kâr da bulunmuyor zaten. Blakis düşman kazanıyorum her geçen gün. Bana ısrar edildi, bende verdiğim sözün gereğini yerine getirdim ve bazı şeyleri kanıtladım! Konumun nedensiz kilitlenmesi hariç bir sorunum yoktur. Vicdanen kendime güvencim tam olduğu için gayet rahatım. Sana gelirsek; sen seçilmiş bir rehbersin.(artık neye göre bilmiyoruz) Bize rehber olman gerekir. Çocukça hareketlerini /f fısılda kanalında gösterebilirsin. Klan gibi herkese açık olan bir kanaldan bazı insanların anasına, bacısına hakaret eden REHBER olmaz. Adı üstünde, senin görevin rehberlik etmek. Kavgalara karışmak değil. Rehber tagı olsun yada olmasın bu böyle. Bir ikincisi, ruling'in abisi yok. 3 karakterde 2 ortak oynuyorlar şuan. Abisine değil abisi yaşındaki arkadaşına küfretmiştir, gerekli ceza zaten iç tüzüğümüzce verilmiştir. Sen hiç merak etme. Ayrıca bunları soruşturmak yada araştırmak senin üzerine vazife değil. Rehberlikten çıkman söz konusu değil, atılman söz konusu şuan için. Onun içinde elimden gelen herşeyi yapacağımı bilesin. Bazı arkadaşlara başvurdum, gerekli yerlere şikayetimi bildirdim. Sende savunmanı yazarsın, o görevde kalırsın eğer hak edebiliyorsan... :idea:
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön