beyler nasıl oldu anlamadım ama 18 seviye karakterimde bankayı açtım pantolon vardı dedim keten pantın ne işi olur çantamda bir baktım büyük sahra halit mor pantolon :S ne oldu anlamış değilim bir de rehberim millet hileciye çıkarıcak adımı
birçok kişi iyi işte ne güzel dese de belki data ayarı denilip banlayacaklarsa da ki ben data yla ilgili hiç bir bilgiye sahip değilim. BANA HIRSIZ DEYİP KARALAMAYA ÇALIŞANLARA DA BU DAVRANIŞIM CEVAP OLUR..
Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
sen boreas'ı karalamaya çalıştın olmadı.şmidi brothersxrulinq le bir oldunuz beni yıldırmaya çalışıyorsunuz rehberlikten çıkmam için.o rulinq dediğin kişi abisi migratta pcnin fişini çekti diye öz abisine nasıl küfürler etti.neyse karalayamazsınız beni siz.zaten öz abisine küfreden adam karalamaya çalışsa kaç yazar?
Tryagain yazdı:Bence IKV tarihinde ilk olan, moderasyon ekibinin en temel basamağı olarak kurulan REHBER kadrosundaki alımların saçmalığı. Daha da ilginci tarihe geçtin evet, lakin seviyesizlikle değil... Küfür edebilen REHBER de görmüş olduk.
sen boreas'ı karalamaya çalıştın olmadı.şmidi brothersxrulinq le bir oldunuz beni yıldırmaya çalışıyorsunuz rehberlikten çıkmam için.o rulinq dediğin kişi abisi migratta pcnin fişini çekti diye öz abisine nasıl küfürler etti.neyse karalayamazsınız beni siz.zaten öz abisine küfreden adam karalamaya çalışsa kaç yazar?
Ben kimseyi karalamaya çalışmadım. Binahleyn çalışsam elime geçecek bir kâr da bulunmuyor zaten. Blakis düşman kazanıyorum her geçen gün. Bana ısrar edildi, bende verdiğim sözün gereğini yerine getirdim ve bazı şeyleri kanıtladım! Konumun nedensiz kilitlenmesi hariç bir sorunum yoktur. Vicdanen kendime güvencim tam olduğu için gayet rahatım. Sana gelirsek; sen seçilmiş bir rehbersin.(artık neye göre bilmiyoruz) Bize rehber olman gerekir. Çocukça hareketlerini /f fısılda kanalında gösterebilirsin. Klan gibi herkese açık olan bir kanaldan bazı insanların anasına, bacısına hakaret eden REHBER olmaz. Adı üstünde, senin görevin rehberlik etmek. Kavgalara karışmak değil. Rehber tagı olsun yada olmasın bu böyle. Bir ikincisi, ruling'in abisi yok. 3 karakterde 2 ortak oynuyorlar şuan. Abisine değil abisi yaşındaki arkadaşına küfretmiştir, gerekli ceza zaten iç tüzüğümüzce verilmiştir. Sen hiç merak etme. Ayrıca bunları soruşturmak yada araştırmak senin üzerine vazife değil. Rehberlikten çıkman söz konusu değil, atılman söz konusu şuan için. Onun içinde elimden gelen herşeyi yapacağımı bilesin. Bazı arkadaşlara başvurdum, gerekli yerlere şikayetimi bildirdim. Sende savunmanı yazarsın, o görevde kalırsın eğer hak edebiliyorsan... :idea:
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...