GEL DE DELİRME
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
GEL DE DELİRME
%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: GEL DE DELİRME
batuhan sana katılıyorum kardesım %60 sarraf arttırıcım var 4 gun 4 gece madenden kalkmadım 2 akık 14 yesıl elmas 17 krıptaz cektım. arttırıcısı olmayan adam ust uste menekse elmas cektı. bızım verdıgımız parada bosuna gıttı. parayı aldık ne yaparsanız yapın oldu olay.
islamgücü
islamgücü
Batuhan ne kadar çok boş konuşuyorsun ya 
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Batuhan Oda Birşeymi Migrat Artıcı Aldım 1 Haftalık 5 Gündür 20-25 Kere Girdim dAha MAdalyadan Başka Birşey Çıkmadı Daha Dün Biriyle Girdim Adamda Birşey Yok şans Artırıcı Felan İlk Girişte Işık Zırhı Düşürdü Anlıcan Kendi PAramızla Rezil Oluyoruz .
Busrax
Busrax
Şans işi arkadaşlar ama düşmedi diye gelip herkes forumda bağırırsa ne olur bir düşünün !
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
ŞAns İşi Diyorsun OZaman NEden Alıyoruz Bu Zıkkımı
Onlar para tuzağı şans artırdığı yokBatuhangs730 yazdı:%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE
- WATERxSWORD
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
Batuhangs730 yazdı:%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE
Arkadaşım. %60'lık ŞANS arttırıcı alman sadece 1. dereceden (MENEKŞE ELMAS, AKİK, vs...) maden çıkma olasılığını etkiler. Bu durumda sen İKV Dükkan'dan hiç bir hak talep edemezsin. ŞANS arttırıcı 1. dereceden maden çıkacak diye bir garantisi yok okuduysan. Ama benden tavsiye tek madende oturma diğer madenlere de bir göz at. Onlardan çıkma olasılığı daha fazla olur.
İyi forumlar, iyi akşamlar...
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...
Çok doğru yani şöyle 1 madendeyden o maden doalna kadr 2 madeni daha kontrol et önemliye dön meselaWATERxSWORD yazdı:Batuhangs730 yazdı:%60 LIK SARRAF ARTTIRICI ALDIM 1GÜNLÜK 16 SAAT MADENDEN KALKMADIM 8 TANE YEŞİL ELMAS ÇEKTİM 1 AKİK 1 SİBİR BUMU ADAM PLUSSUZ ŞANS ARTTIRICISI YOK TEKTE MENEKŞE ÇEKTİ. GELDE SÖVME SONRA SUS YİYOZ BU NE BE
Arkadaşım. %60'lık ŞANS arttırıcı alman sadece 1. dereceden (MENEKŞE ELMAS, AKİK, vs...) maden çıkma olasılığını etkiler. Bu durumda sen İKV Dükkan'dan hiç bir hak talep edemezsin. ŞANS arttırıcı 1. dereceden maden çıkacak diye bir garantisi yok okuduysan. Ama benden tavsiye tek madende oturma diğer madenlere de bir göz at. Onlardan çıkma olasılığı daha fazla olur.
İyi forumlar, iyi akşamlar...
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
En çok neye sinir oluyorum biliyormusunuz önüne gelenı Rehber Tagı veriyorlar eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek aynı eşşek :
MiRaSDeĞİLaLınTR(Fuat)
MiRaSDeĞİLaLınTR(Fuat)
>>>E F E <<<